Het zwemparadijs op camping Colina do Sol

Een siësta doen op een ligbed in de zon, met de kinderen spelen in het peuterspeelbad, een paar baantjes trekken in het zwembad of van de waterglijbanen roetsjen: er zijn zoveel redenen om van het aquapark van camping Colina do Sol te genieten. Wie liever golven en de Atlantische Oceaan heeft, kan zijn hart ophalen op het strand van São Martinho do Porto op maar 2 km van de camping. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Massagestralen
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad in de spa
  Zonneterras
  Glijbanen

  Het zwemparadijs: vermaak en vertier

  Mededeling voor alle badgasten! De hele familie is welkom in een schitterend aquapark op camping Colina do Sol. Op een meer dan 2.000 m² groot speel- en zwemterrein vinden jong en oud hun geluk. In het verwarmde peuterbad kunnen kinderen veilig spelen terwijl hun ouders zich in het overdekte balneobad met spa ontspannen. Mag het wel wat spannender? Roetsj dan van de 4 glijbanen, waaronder de 11 meter hoge ‘tol’. En op de 1.600 m² aan zonneterrassen kunt u eindeloos genieten van de Portugese zon! Lach, spetter en beleef de mooiste momenten tijdens uw campingvakantie.

  Grootte van de 4 glijbanen: 15 m, 13 m, 11 m en 9 m hoog. Minimumleeftijd: 3 jaar

  De Atlantische Oceaan: ontdek en geniet

  De Atlantische Oceaan en het schitterende strand van São Martinho do Porto, op maar 2 km van de camping, hebben voor iedereen veel leuks in petto! Spreid een badlaken uit en ga lekker liggen zonnen, bouw zandkastelen met uw kinderen of neem een proefles in een van uw favoriete watersporten. Waarom zou u niet eens proberen op een surfplank de golven te bedwingen?

  ×