De diensten van camping Colina do Sol

Voor iedereen die optimaal van zijn verblijf wil profiteren, voor wie spullen is vergeten mee te nemen, voor wie verzorgd wil worden en voor alle andere vakantiegangers die van de vele diensten gebruik willen maken, staat het team van camping Colina do Sol altijd paraat.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Wisselkantoor
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Discotheek 1.5km
  Geldautomaat 1.5km

  De diensten van de camping, wat een uitkomst!

  Het Yelloh! Village Colina do Sol doet er alles aan om uw vakantie nog aangenamer te maken. Profiteer van een ruim aanbod aan diensten en huurmogelijkheden ter plaatse. U kunt bij de receptie voor duizend-en-een dingen terecht: toeristische informatie, informatie over het reilen en zeilen van de camping, uitlenen van strijkplanken en strijkijzers… Bent u spullen vergeten? Geen paniek, de receptie helpt u uit de brand met de verhuur van kinderstoelen, paraplubedjes voor kleine kinderen, fietsen, barbecues … Voor alles wat u nodig hebt moet u bij de receptie zijn. Aarzel niet en roep de hulp van het campingteam in.

  Lekker even niet zelf koken …

  Plaats nemen op het terras van de bar en met vrienden of de hele familie aan een cocktail nippen, plaatsnemen aan een tafel in het restaurant om van de heerlijkste streekgerechtjes te genieten, gezellige momenten met elkaar delen, een gerecht bij de snackbar bestellen en op het terras van uw accommodatie opeten … Ook dat is vakantie! In het Yelloh! Village Colina do Sol vindt u een bar en een restaurant, voor de grote honger, de lekkere trek of een gezellig samenzijn met vrienden of familie … 

  De andere diensten van de camping

  Receptie, ja! Restaurant, natuurlijk! Bar, vanzelfsprekend! Maar er is meer! Uw vakantie is nog zorgelozer dankzij de wasserette van de camping. Laat de boel de boel en knijp er even tussenuit met een boek uit de bibliotheek, of ga een lekker maaltje voor uw schatjes koken en doe de boodschappen daarvoor bij de kruidenier op de camping. Tijdens uw vakantie in Portugal kunt u zowel in het hoog- als in het laagseizoen de auto laten staan, want alles wat u nodig hebt is ter plaatse te vinden. 

  ×