De kinderen in het Yelloh! Village Domaine des Chênes Verts

Ontdek het volledige activiteitenaanbod op camping Domaine des Chênes Verts en in de omgeving. Een ritje met een quad? Naar de rivier? Fietsen? Een sporttoernooi? Mogelijkheden zat!

 

In de kinderclubs vermaken de kleinsten zich met hun leeftijdsgenoten. En óf ze mooie herinneringen overhouden aan hun vakantie!

  Onze kinderclubs

  Kinderen vinden een verblijf in het Yelloh! Village Domaine des Chênes Verts sowieso enig. In de kinderclubs leren ze elkaar kennen en beleven ze samen heel wat leuke momenten. Op het einde van de vakantie keren ze huiswaarts met een koffer vol mooie herinneringen.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   De animatoren van de Kids Club stemmen hun activiteiten af op de leeftijd van uw kroost. Zo genieten de kleintjes optimaal van de spelletjes en workshops.

   • Kinderboerderij
   • Schattenjacht
   • Muziekspelletjes
   • Knutselen
   • Weekendhapjes
   • Waterspelletjes

  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Ook grote broer en zus wacht een veelzijdig programma. Zij nemen deel aan diverse stimulerende activiteiten:

   • Muziekspelletjes
   • Kinderboerderij
   • Dansen
   • Schattenjacht
   • Waterspelletjes
   • Weekendhapjes

  Pret verzekerd in de kinderclubs

  Zowel tijdens de paasvakantie als in de zomermaanden openen de kinderclubs de deuren om onze jongste gasten te entertainen. Het team van animatoren heeft een heleboel leuke activiteiten voor hen in petto, zodat uw kleine rakkers de nodige afwisseling krijgen.

  De kids gaan bijvoorbeeld naar de kinderboerderij op het domein. Daar kunnen ze de dieren voeren die er in semivrijheid leven. En óf het leuk wordt met al die geiten, kippen, varkens, konijnen …

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn open in juli en augustus, net als tijdens de paasvakantie.

  • Van maandag tot vrijdag, van 10u tot 12u.

  Onze activiteiten

  In de Dordogne geniet u dankzij de rijke natuur van een gevarieerd en uitgebreid activiteitenaanbod. Op de camping kunt u deelnemen aan de leuke activiteiten die de animatoren van het Yelloh! Village Domaine des Chênes Verts organiseren. Geniet ook van de natuur en het erfgoed van de Périgord: zowel op het water als in de bossen valt heel wat te beleven en aan bezienswaardigheden is evenmin gebrek.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  miniboerderij
  Quad
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Boogschiet
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 15km
  Klimlessen 6km
  Tennislessen 6km
  Tochtjes te paard of met de pony 6km
  Vliegen met een luchtballon 10km
  Ruitercentrum 6km
  Golf 14km
  Bioscoopzaal 6km
  Gewichten- / fitnesszaal 6km

  Plezier maken met de hele familie

  Uw vakantie in de Dordogne is een ideale gelegenheid om meer tijd door te brengen met uw familie. Camping Domaine des Chênes Verts biedt talloze activiteiten aan om met de hele familie van te genieten.

  De mogelijkheden zijn legio: multisportterrein, boogschietstand, zwemparadijs, petanquebanen, speelweide … De camping is één groot speelterrein!

  Om de dag in stijl af te sluiten, biedt de camping in het hoogseizoen elke avond animatie met themamaaltijden, concerten, bingo, goochelshows... In het laagseizoen is de sfeer meer ontspannen, met een paar kleine feestjes en elke vrijdagavond een themamaaltijd.

  Met zijn allen naar de rivier

  De Dordogne is een departement dat, alleen al door zijn naam, onlosmakelijk verbonden is met de rivier. Op uw vakantieprogramma: kanoën/kajakken, via ferrata, zwemmen, varen in een traditionele rivierschuit ... Zowel de Dordogne als de Vézère lenen zich uitstekend tot de leukste (watersport)activiteiten!

  Tip: niet ver van het Yelloh! Village Domaine des Chênes Verts bevinden zich enkele schitterende zwemplekken. U kunt er op een rustig stukje van de rivier in het zoete water poedelen of uw handdoek op de oever neervlijen en lekker relaxen in de zon.

  Trek eropuit

  De Périgord is bezaaid met aangename paadjes die u zowel op de fiets als te voet kunt verkennen. Op anderhalve kilometer van de camping loopt de Voie Verte-route die 35 km lang is: huur ter plaatse een fiets en geniet van een heerlijke fietstocht!

  Het belooft een memorabele zomer te worden voor uw kleine avonturiertjes: er worden namelijk quadtochten georganiseerd (bijkomend te betalen).

  ×