Het zwemparadijs op camping Domaine des Chênes Verts

Geniet van het 1.300 m² grote aquapark in het Yelloh! Village Domaine des Chênes Verts.

 

Neem een duik in het zwembad, zoef van de glijbanen en ga lekker zonnebaden: het kan allemaal in dit aquapark met buitenzwembad, overdekt zwembad en waterspeeltuin. Dankzij de verwarmde infrastructuur kunt u hier het hele jaar door terecht.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen

  Twee complementaire zwembaden

  Tijdens de volledige openingsperiode van de camping geniet u van de waterpret in het zwemparadijs van camping Domaine des Chênes Verts. Dat kan bovendien bij elk weer! Zet de zon haar beste beentje voor, dan is het buitenzwembad uw beste keuze: leuk om te zwemmen of te poedelen, maar ook om lekker te zonnebaden op de ligstoelen rond het zwembad. Jong en oud kunnen van de enkele glijbaan met twee banen naar beneden suizen of zich laten meevoeren van de sensationele bochtglijbaan!

  Bij minder mooi weer geniet u net zo goed van de waterpret. Deze camping in de Dordogne beschikt namelijk over een overdekt en tot 28°C verwarmd zwembad. Tijdens de zomer kan het dak overigens opengeschoven worden.

  Om hygiënische redenen is het dragen van zwemshorts en -boxers in het hele zwemparadijs verboden. Alleen aansluitende zwemkleding is toegestaan.

  Een waterspeeltuin voor uw oogappels

  De uren in het water behoren voor de kids tot de beste vakantiemomenten. Dat weten we maar al te goed in het Yelloh! Village Domaine des Chênes Verts! Daarom hebben we een waterspeeltuin aangelegd: uw oogappels zijn niet weg te slaan bij de glijbanen, waterstralen, waterbellen, enz.

  Ook de allerkleinsten hebben hun eigen plekje: een tot 28°C verwarmd peuterbad dat slechts 30 cm diep is. Ideaal om uw kleine ukken in alle veiligheid aan het water te laten wennen!

  Geniet van de Dordogne-rivier

  Heel wat mensen gaan op campingvakantie in de Dordogne vanwege de gelijknamige rivier en de Vézère-rivier. Sommigen gaan er naartoe om te kanoën/kajakken of om via ferrata’s te beklimmen, maar er zijn evengoed heerlijke zwemplekken te vinden voor wie het liefst in zoetwater zwemt.

  Vergeet tot slot ook niet dat camping Domaine des Chênes Verts op slechts enkele kilometers van verscheidene bekende stranden op de oever van de Dordogne ligt. U kunt er zwemmen, bootje varen of gewoon lekker bruinen onder de zon van de Périgord.

  ×