Ontdek de speciale aanbiedingen "Kom wanneer u wilt" en "Loyaliteitsavond in het hoogseizoen" die beschikbaar zijn op Domaine Les Carrelets. Bekijk de aanbiedingen

Kinderen in het Yelloh! Village Domaine Les Carrelets

Beleef elke dag wat leuks tijdens uw vakantie in Soulac-sur-Mer. Camping Yelloh! Village Domaine Les Carrelets zorgt ervoor dat uw dagen goed gevuld zijn met diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen. 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Onze enthousiaste animatoren zullen er alles aan doen om je kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.En terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen de ouders doen wat ze willen!

   • Sportactiviteiten
   • Knutselen
   • Natuuractiviteiten
   • Groepsspellen
   • Kindershow
   • Minidisco
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Ook oudere kinderen krijgen volop de kans om zich uit te leven op vakantie. Hun programma is vergelijkbaar met dat van de Kids Club, maar omvat enkele extra activiteiten die afgestemd zijn op hun leeftijd.

   • Sportactiviteiten
   • Knutselen
   • Natuuractiviteiten
   • Groepsspellen
   • Avondanimatie (één keer/week)
   • Kindershow
   • Dansinitiatie
   • Archery Battle
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Het hele seizoen

   We hebben weliswaar geen specifieke infrastructuur en geen dagelijks programma voor de Teens Club, maar het animatieteam maakt wel verscheidene keren per week tijd voor uw tieners en biedt hun diverse activiteiten aan:

   • Groepsspellen
   • Sporttoernooien
   • Thema-avonden
   • Dansinitiatie
   • Archery Battle
   • Funband
   • Bubble foot
   • Boardsporten

  Onze kinderclubs

  Uw kleine campinggenoten zijn in hun nopjes met de kinderclubs van het Yelloh! Village Domaine Les Carrelets! Sporten, creatief bezig zijn en nieuwe dingen ontdekken: deze camping op de uiterste punt van de Médoc heeft echt een té gek programma voor uw kroost (5-12 jaar) uitgewerkt!

  Een ongelooflijk speelterrein voor de kids

  Naast het zwembad heeft deze camping in Aquitaine nog meer infrastructuur en speeltuigen die vrij toegankelijk zijn voor kinderen. In de speciale ruimte voor de Kids Club en de Juniors Club kunnen de allerkleinsten zich creatief uitleven met tekenmateriaal, kleurpotloden, schmink, …

  Uw kleine acrobaatjes voelen zich bovendien de koning te rijk op de speelweide (naast de wijk) en het sportveld. Het hele seizoen lang staat er ook een springkasteel zodat het jonge volkje onvermoeibaar op en neer kan stuiteren.

  Openingstijden van de kinderclubs

  Kids & Juniors Club

  Hoogseizoen: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
  Laagseizoen: woensdag tot zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Afspraak met Yellito op vrijdag- en zaterdagavond om 20.00 uur.

  Tieneractiviteiten: er is geen echte club voor de 12- tot 17-jarigen, maar ’s zomers organiseren we minstens 3 keer per week een activiteit voor tieners en van maandag tot vrijdag zijn er sporttoernooien.

  Onze activiteiten

  Op campingvakantie moet u doorgaans een keuze maken: eropuit trekken om de regio en de terroir te verkennen, of ter plaatse blijven om zoveel mogelijk te genieten van de activiteiten en het zwembad. Op camping Domaine Les Carrelets kan het zonder enig probleem allebei!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Bubble football
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Introductieles dansen
  Pedaalkarts
  Moestuin
  Collectieve sporten
  Step
  Pingpongtafels
  Waterpolo
  Minigolf
  Gewichten- / fitnesszaal
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Archery tag 2km
  Kanovaren kajakken 11km
  Casino 3km
  Zeilwagen rijden 15km
  Zwemlessen 3km
  Windsurflessen 14km
  Lessen skateboard / skates / BMX 4km
  Stand up paddle-lessen 4km
  Surflessen 4km
  Tennislessen 4km
  Zeillessen 14km
  Explore game 30km
  Jetski 14km
  Kinderboerderij 15km
  Paintball 20km
  Parasailen 6km
  Avonturenpark 20km
  Vissen 8km
  Vissen te voet 4km
  Tochtjes te paard of met de pony 1km
  Quad 3km
  Boogschiet 2km
  Ruitercentrum 1km
  Watersportclub 14km
  Golf 7km
  Bioscoopzaal 4km
  Skatepark 3km

  Sport en animatie van ’s ochtends tot ‘s avonds

  Omdat niet alleen de kids recht hebben op plezier tijdens de campingvakantie, hebben we voor een animatie- en infrastructuuraanbod gezorgd waar iedereen van geniet. Viert u vakantie met uw familie, uw wederhelft of enkele vrienden? Er valt altijd wel wat te beleven, zowel ter plaatse als in de omgeving van de camping in Soulac-sur-Mer.

  Allereerst kunt u alleen of met zijn allen gaan sporten om ook tijdens de vakantie prima in vorm te blijven. Regelmatig staan fitness-, stretching- en aquagymsessies op het programma. Sporten in groep is motiverend, toch? Bovendien kunt u tussen 8u en 23u gratis gebruikmaken van de gymzaal. Wie het liever wat rustiger aan doet, kan door de week op yogales.

  Verder geniet u met familie of vrienden van fijne momenten op het sportveld waar u het tegen elkaar opneemt tijdens een partijtje pingpong, basketbal, minigolf of petanque. En wilt u er zeker van zijn dat u niets over het hoofd ziet, maak dan een ritje over de camping met een skelter.

  Boardsporten vlakbij

  Verblijft u aan de Atlantische kust, dan zijn watersportactiviteiten natuurlijk een must. Breng uw surfplank of zwemvliezen mee, vergeet de zwembandjes en de emmertjes en schepjes van het kroost niet, en u bent klaar om de golven van de oceaan te bedwingen of lekker te relaxen op de bewaakte fijnzandstranden.

  Liefhebbers van sensationele ervaringen kunnen zich wagen aan parasailing, windsurfen of waterskiën. Wie veeleer op rust en relaxatie gesteld is, kiest beter voor een kano/kajaktocht op het kanaal of een sessie voetvissen.

  Wat valt er te beleven in Soulac-sur-Mer en zijn omgeving

  De Médoc verrast bezoekers met zijn natuur- en cultuurerfgoed dat getuigt van een rijke geschiedenis. Hier valt heel wat te ontdekken! Wanneer u door het dorp wandelt, valt meteen de unieke en goed bewaarde architectuur op uit het begin van de 20e eeuw met talloze bakstenen villa’s in neokoloniale stijl. Maak zeker een ommetje langs de basiliek Notre-Dame de Fin des Terres die ooit volledig onder het zand verdwenen was.

  Maak gebruik van uw bezoek om ook een kijkje te nemen op de markt van Soulac-sur-Mer die in de hele streek bekend is en waar u de aroma’s van de terroir kunt proeven: oesters uit de Médoc, dagverse vis, paling en lamprei, lokale fijne vleeswaren, … De overdekte markthal is tijdens het hoogseizoen elke dag open.

  Bent u hier tijdens het eerste weekend van juni, mis dan niets van Soulac 1900. Dit festival voert u als het ware terug in de tijd en roept de sfeer op van de ‘Belle Époque’ met rijtuigen en animatie in de straten, dansavonden, oldtimers en een historische markt, …

  Tot slot vindt u op slechts enkele kilometers van camping Domaine Les Carrelets nog enkele bezienswaardigheden die absoluut de moeite waard zijn:

  • Het nationaal natuurpark ‘Duinen en Moerassen van Hourtin’: ideaal voor een leerrijke familiewandeling waarop u kennismaakt met de lokale fauna en flora.
  • De Route van de Médoc-wijnen: ontdek dit karakteristieke Franse wijngebied en neem deel aan proeverijen in een opmerkelijke natuurlijke omgeving.
  • De vuurtoren van Cordouan, bereikbaar per boot vanuit Port Médoc: dit is de laatste vuurtoren van het land die nog het hele jaar door bemand is!

  Fervente wandelaars en fietsers komen evenzeer aan hun trekken: de weg naar Santiago en de Vélodyssée-fietsroute lopen allebei op 3 km van de camping.

  ×