Ontdek de speciale aanbiedingen "Kom wanneer u wilt" en "Loyaliteitsavond in het hoogseizoen" die beschikbaar zijn op Domaine Les Carrelets. Bekijk de aanbiedingen

De wellnessruimte op camping Domaine Les Carrelets

Kom volledig tot rust tijdens een relaxatiemoment in de wellnessruimte van het Yelloh! Village Domaine Les Carrelets. Hebt u nood aan een moment voor uzelf en wilt u even aan de drukte van de vakantie ontsnappen, laat u dan verleiden door deze rustgevende, geurige ruimte waar het heerlijk toeven is.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Hammam
  Massages
  Sauna
  Theesalon

  150 m² zalige rust

  Welkom in deze kleine wellnessruimte die volledig aan relaxatie en ontspanning gewijd is. Zodra u binnenkomt, voelt u de rustgevende en warme sfeer van deze ruimte die baadt in het licht dat via een centraal punt naar binnen valt. Kleed u om en laat uw spullen achter in de kleedkamer want u wordt verwacht in de theehoek, de sauna en de hamam waar heerlijke aroma’s u tegemoetkomen. Geniet alleen of met zijn tweeën van dit welverdiende moment van absolute zaligheid en voel hoe alle druk van het dagelijkse leven van u afglijdt.

  Goed om weten: alle diensten zijn uitsluitend na reservering beschikbaar.

  Verzorgingen om alleen of met zijn tweeën van te genieten

  Om deze heerlijke ervaring compleet te maken, biedt de camping in Soulac-sur-Mer diverse types van lichaamsverzorging aan: modelage, massage, … om alleen of met zijn tweeën van te genieten. Bij wijze van voorafje hebt u recht op 30 minuten in de spa en de hamam vóór de massagesessie.

  ×