Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping La Bastiane

Er gaat niets boven een campingvakantie met familie en vrienden! Dankzij het activiteiten- en animatieaanbod van het Yelloh! Village La Bastiane brengt u met zijn allen gezellige momenten door en beleeft u heel wat plezier: aquafun, teamsporten, petanque, volleybal … Aan ontspanning geen gebrek! En de kids? Die maken een heleboel nieuwe vriendjes in de kinderclubs van 5 tot 12 jaar. Fantastisch, niet?

  Onze kinderclubs

  Voor uw kinderen is een vakantie in het Yelloh! Village La Bastiane een geweldige ervaring in een omgeving vol vrijheid, midden in een pijnbomenbos. In juli en augustus biedt de camping speciale animatieclubs voor uw kinderen. 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   De camping doet zijn uiterste best voor de allerkleinsten: in juli en augustus kunnen de kinderen meedoen met alle activiteiten in de Kids Club!

   • workshops handenarbeid
   • ludieke en artistieke activiteiten
   • schilderen
   • kleuren
   • spellen in de buitenlucht
   • make-up
   • shows
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   De kinderen zijn hier koning! In het hoogseizoen worden er in de Junior Club een groot aantal activiteiten georganiseerd, voor elk wat wils.

   • schatzoeken
   • balspellen
   • creatieve activiteiten en knutselen
   • sportieve activiteiten
   • show
   • muziek
   • groepsspellen in de buitenlucht

  Alles draait om gezelligheid

  Laat de vakantiespirit tot uiting komen! 's Avonds biedt het animatieteam u animaties of feestelijke avonden. Karaoke, quizzen, concerten, shows of disco: alles is mogelijk om uw vakantie nog aangenamer te maken!

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open:

  • Van maandag tot en met vrijdag, van 10u tot 12u en van 14u tot 17u.
  • Minidisco 4 keer per week, om 20.30u

  Onze activiteiten

  Beleef een vakantie boordevol nieuwe ontdekkingen, activiteiten en ontspanningsmogelijkheden tijdens uw vakantie op camping Yelloh! Village La Bastiane. De Middellandse Zee of de Provence, het cultureel erfgoed of de diverse animatieactiviteiten, … Er is voor elk wat wils!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Fitnesslessen
  Zwemlessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Mini-tennisplein
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 5km
  Canyoning / rafting 80km
  Casino 7km
  Windsurflessen 7km
  Stand up paddle-lessen 7km
  Jetski 7km
  Paintball 2km
  Parasailen 10km
  Avonturenpark 2km
  Vissen 5km
  Waterfiets 7km
  Duik 7km
  Tochtjes te paard of met de pony 5km
  Via ferrata 10km
  Mountainbike / Freeride 7km
  Wakeboard 3km
  Watersportclub 7km
  Golf 5km
  Klimmuur of -ruimte 10km
  Bioscoopzaal 7km
  Skatepark 6km
  Padelbaan 2km

  Activiteiten voor de hele familie

  En omdat families onderdeel zijn van het DNA van camping La Bastiane, wordt er veel aandacht aanbesteed. Camping Yelloh! Village biedt klein en groot een ruim aanbod aan seizoensactiviteiten. Doe ter plaatse mee aan de les aquagym of daag op de petanquebaan of het multisportterrein uw familie en vrienden uit. En ga ook de activiteiten in de buurt van de camping ontdekken: kanoën, vissen, paardrijden, rotsklimmen… Er is voor elk wat wils! 

  In juli en augustus staat het animatieteam van de camping paraat met een compleet programma om u van ’s ochtends tot ’s avonds te entertainen: aquagym in het zwembad, georganiseerde tochten, sporttoernooien, excursies naar de olijfgaard, de kartingbaan … Keuze zat! 

  De infrastructuur van de camping zelf is de hele dag voor u beschikbaar. Wanneer u maar wilt, kunt u gebruikmaken van het multisportterrein, de minitennisbaan, de petanquebanen, de fitnesstoestellen, de kinderspeeltuin, enz. Zo komt de hele familie aan zijn trekken!

   

  Sluit de dag in schoonheid af en geniet na zonsondergang met zijn allen van de zachte zomeravonden. Van zondag tot vrijdag beleeft u heerlijke momenten tijdens de opeenvolgende thema-avonden.

  Geniet van het water!

  Het voordeel van deze camping in de Var is dat u zowel van de Middellandse Zee geniet als van de talloze meren en rivieren die dit departement rijk is. Een ideale locatie dus voor liefhebbers van watersport!

  Tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village La Bastiane kunt u dan ook kiezen uit een ruim aanbod van verfrissende ontspanningsactiviteiten: zwemmen, vissen, kajakken, canyoning/rafting, stand-up paddle, windsurfen, duiken, via ferrata … De mogelijkheden zijn haast eindeloos! 

  Tip: Elke zomer organiseert de camping excursies naar Waterworld bij het meer van Gaudrade.

  Ontdek de Var op een andere manier

  Profiteer van uw verblijf op camping La Bastiane om de streek te verkennen! De camping biedt u een grote keuze aan wandelingen. Geniet volgens uw eigen ritme van de Provençaalse landschappen! Om optimaal te profiteren van de spirit van de Provence kunt u kiezen uit talloze culturele uitstapjes. Vertrouw op de conciërgedienst van de camping ! Ons tweetalige team (Frans/Engels) staat 7 dagen per week met tips en advies voor u klaar. U zult versteld staan van al het moois dat in de regio te zien is!

  ×