Zwembad en waterpark in camping La Bastiane

Een dutje doen op een ligstoel in de zon, aan de rand van het zwembad, kijken hoe de kinderen zich vermaken in het ludieke peuterbad of een verfrissende duik nemen: het aquapark van camping la Bastiane heeft het allemaal en nog veel meer....

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras

  2.000 m² groot zwemparadijs

  Ontdek het 2.000 m² grote aquapark dat speciaal werd ingericht om aan al uw verwachtingen tegemoet te komen. Afspraak in het grote bad (440 m²) waarin het rustig plonsen is … maar niet alleen dat! Ook relaxatie staat op het programma, dankzij de 2 balneozones en de massagebanken. 

  Uiteraard is het water verwarmd, zodat zelfs de grootste koukleumen bij elk weer van de waterpret genieten! Bovendien kunt u op het aangelegde solarium (1.300 m²) lekker zonnebaden onder de stralende zon van de Provence. 

  Een plek waar iedereen van houdt

  Het Yelloh! Village La Bastiane probeert zoveel mogelijk mensen te plezieren. Iedereen moet kunnen genieten van het zwemparadijs, toch?

  De kleinsten vermaken zich opperbest en in alle veiligheid in het 40 m² grote peuterbad en in de aquasplash. Het is de ideale plek voor hen om kennis te maken met het water.

  Verder kreeg het zwembad een zacht aflopende helling en werd gezorgd voor een stoel die toegang biedt voor personen met beperkte mobiliteit (PBM). Zo kunnen ook zij  zonder enig risico van het zwembad genieten. 

  Trakteer uzelf op een relaxatiesessie

  Gun uzelf een 100% ontspannende ervaring tijdens uw bezoek aan het aquapark om het plaatje helemaal compleet te maken. Onze camping in de Var werkt met een gediplomeerde medewerkster die gespecialiseerd is in traditionele Chinese energiestromen. Op het programma: reflexologie, massages en energetische verzorgingen.  

  Om optimaal van het moment te genieten, hebt u de keuze: alles rondom u vergeten terwijl u wordt verwend in een strohut, of genieten van de zon tijdens een sessie in de openlucht. 

  De mediterrane stranden op een paar kilometer

  Op slechts 8 km van de camping liggen de unieke Middellandse Zeestranden op u te wachten! Hier vindt u maar liefst 51 km aan prachtige kustlandschappen, van het turkooisblauwe water van de calanques van Anthéor in Saint Raphaël tot aan Sainte-Maxime en de baai van Saint-Tropez. Deze legendarische en wereldberoemde stranden maken van uw vakantie een unieke belevenis!

  Vergeet de stranden van Fréjus niet! U zult het geweldig vinden om daar een dagje met de hele familie door te brengen.

  ×