Het dienstenaanbod van camping La Plage du Dramont

Tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village La Plage du Dramont geniet u van een gevarieerd dienstenaanbod.

De receptie maakt u wegwijs op de camping, helpt u op weg om de streek te verkennen maar leent u evengoed materiaal. Dankzij de winkels en eetgelegenheden tot slot, kunt u makkelijk ter plaatse inkopen doen.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bakker 280m
  Kapper 1.9km
  Discotheek 12km
  Geldautomaat 300m
  Kruidenier / Supermarkt 5km
  Liggeld in de haven 200m

  De receptie staat tot uw dienst

  De receptie bij de ingang van de camping is elke dag open van 9u tot 20u. Van de eerste tot de laatste dag van uw vakantie in Saint-Raphaël staan onze teams er paraat, klaar om u met de glimlach te helpen.

  Wat u ook nodig hebt – informatie over de camping, toeristische tips of een extra service – de receptie weet altijd raad en zorgt ervoor dat uw verblijf gesmeerd loopt. Bovendien kunt u er in vijf talen terecht: Frans, Engels, Italiaans, Duits en Nederlands.

  Veelzijdig dienstenaanbod

  Op camping La Plage du Dramont willen we dat uw vakantie uw verwachtingen helemaal inlost. Daarom bieden we u ter plaatse een heleboel diensten aan.

  Zo kunt u gebruikmaken van de handige wasruimte die zich centraal op de camping bevindt. Pal ertegenover vindt u onze wellnessruimte waar u heerlijk kunt relaxen. Wat dacht u van een massage of een kwaliteitsverzorging? Ideaal om de batterijen weer op te laden!

  En over batterijen gesproken, er staan ook elektrische laadpalen tot uw beschikking. De camping wil u maar al te graag een handje toesteken bij de energietransitie!

  Op camping La Plage du Dramont willen we de hele familie een perfect verblijf aanbieden. Daarom bieden we diensten voor groot en klein aan (zoals gratis wifi), en hebben we ook aan de beste vriend van de mens gedacht. Is uw hond aan afkoeling toe, dan kunt u gebruikmaken van de hondendouche.

  Eetgelegenheden ter plaatse

  Het Yelloh! Village La Plage du Dramont nodigt u ook aan tafel. In het restaurant met bar van de camping, naast het zwemparadijs, kunt u terecht voor een hapje en een drankje in een relaxte sfeer met uitzicht op de seinpaal van Cap Dramont.

  Op de camping vindt u ook een pizzeria. U kunt er de heerlijkste pizza’s afhalen of ter plaatse verorberen. Op het menu: de grote Italiaanse klassiekers, al dan niet met een originele twist, bereid met lokale producten.

  MONOPRIX-minisupermarkt voor uw inkopen

  Tijdens uw verblijf in Saint-Raphaël kunt u uw inkopen gewoon op camping La Plage du Dramont doen. In de MONOPRIX-minisupermarkt – de enige in heel Frankrijk op een camping – vindt u voeding, lokale producten, souvenirs, strandartikelen en zelfs brood en zoete broodjes.

  Alles wat u nodig hebt eigenlijk, op slechts enkele meters van uw accommodatie! Zo bespaart u heel wat kostbare tijd die u aan leuke vakantieactiviteiten kunt spenderen.

  ×