Het zwemparadijs op camping La Plage du Dramont

In het Yelloh! Village La Plage du Dramont hebt u keuze zat! U twijfelt nog tussen een camping aan zee of een camping met aquapark? Hier in Saint-Raphaël krijgt u allebei!

Duik ’s middags in het kristalheldere water van de Middellandse Zee en besluit uw dag in een 240 m² groot zwembad. Of omgekeerd natuurlijk!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras

  Een prachtig aquapark

  Geniet van het zwemparadijs (240 m²) en zijn grote verwarmde zwembad met peuterbad. Volwassenen en kinderen krijgen zo de kans om te relaxen en zich te vermaken in het water onder de stralende zon van de Var.

  Het aquapark beschikt ook over een relaxatiezone die rond het zwembad aangelegd werd. Ideaal om lekker te bruinen op de ligstoelen en onder de parasols.

  Drie rechtstreekse toegangen tot de zee

  In het Yelloh! Village La Plage du Dramont blijft de waterpret niet beperkt tot het aquapark. Deze camping in de Var ligt aan de kust en beschikt over drie rechtstreekse toegangen tot het strand tegenover het Île d’Or. Vlij uw handdoek neer op de keitjes en duik het turkooisblauwe water in!

  Het panorama is verbluffend: van op uw handdoek kijkt u uit over de volledige kustlijn, het massief van Estérel met zijn seinpaal en het eiland Île d’Or vlak voor de kust.

  Dit strand speelde overigens een bijzondere rol in de geschiedenis. Hier vond in augustus 1944 de geallieerde landing in de Provence plaats.

  Nog een leuk weetje: Hergé, de auteur van de Kuifjesalbums, zou na een bezoek aan het strand van Le Dramont op het idee gekomen zijn om het album ‘Het zwarte eiland’ te maken.

  ×