Kinderen in het Yelloh! Village La Plage Fleurie

Tijdens uw campingverblijf in de Ardèche kunt u kiezen uit een brede waaier van activiteiten. Jong en oud vindt hier zijn gading dankzij het uitgebreide animatieaanbod. Kinderclubs, sportterreinen, fitnesstoestellen ... Aan alles is gedacht om het iedereen naar de zin te maken!

  Onze kinderclubs

  De kinderclubs van het Yelloh! Village La Plage Fleurie verwelkomen de kids in een ruime speelzone waar ze zich volledig kunnen uitleven. De animatoren hebben talloze ontspanningsactiviteiten bedacht, zodat uw oogappels prachtige herinneringen overhouden aan de vakantie uit hun kindertijd in de Ardèche.

  Ontdek onze kinderclubs

  In het Yelloh! Village La Plage Fleurie vangt een team van animatoren de kids op in een speciaal voor hen ingerichte zone met een synthetisch grasveld en schaduwzeilen. De camping heeft ook een schaduwrijke speelweide met glijbanen, wippen, klimbruggen ...

  Op het programma: talloze sport-, spel- en knutselactiviteiten. Op de speelweide of onder leiding van de gekwalificeerde animatoren vermaken uw oogappels zich de hele vakantie opperbest.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   In de Kids Club vermaken de allerkleinsten zich met het team van animatoren die diverse spelactiviteiten op maat van uw oogappels hebben bedacht:

   • Knutselen
   • Kermis
   • Schattenjacht
   • Spelletjes bij het zwembad
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   In de Juniors Club maken uw kinderen nieuwe vrienden terwijl ze zich uitleven met allerlei activiteiten waar ze heerlijke herinneringen aan overhouden:

   • Olympiades
   • Spelletjes bij het zwembad
   • Boogschieten
   • Touwenparcours

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn open van begin juli tot eind augustus.

  Kids Club: Alleen in juli en augustus, van maandag tot vrijdag, van 9u tot 12u en van 15u tot 17u30.

  Juniors Club: Alleen in juli en augustus, van maandag tot vrijdag, van 9u tot 12u en van 15u tot 17u30.

  Op donderdag zijn de kids doorlopend welkom in de kinderclubs, met gratis picknick. Inschrijven verplicht.

  Onze activiteiten

  In de Ardèche kunt u kiezen uit talloze uiteenlopende activiteiten. Sporten, relaxen, op het water, in de bergen … : aan afwisseling geen gebrek!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Kanovaren kajakken
  Fitnesslessen
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Boogschiet
  Waterpolo
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Canyoning / rafting 50km
  Casino 50km
  Stand up paddle-lessen 200m
  Escape game in de openlucht 3.7km
  Geocaching 8.3km
  Lasergame in de openlucht 200m
  Paintball 200m
  Avonturenpark 200m
  Waterfiets 10km
  Tochtjes te paard of met de pony 5.1km
  Speleologie 6km
  Ruitercentrum 10km

  Een programma voor de hele familie

  Op camping La Plage Fleurie is voor de hele familie wat leuks te beleven. Een uitgebreid en gevarieerd aanbod van activiteiten lost de verwachtingen van jong en oud in. Toe aan een moment voor uzelf? Neem deel aan een sportactiviteit zoals aquagym of ochtendgymnastiek. Voor een gezellig samenzijn met uw familie gaat er niets boven de speelweiden en sportvelden. Voetbal, basketbal, petanque, badminton of beachvolley: u beleeft er met zijn allen heel wat plezier aan!

  Denk er overigens aan dat u voor de verschillende sporten materiaal kunt lenen.

  De rivier: uw geliefkoosd speelterrein

  Het departement Ardèche dankt zijn naam aan de rivier die langs de camping loopt. Geniet met volle teugen van dit uitzonderlijke kader dat vast uw favoriete speelterrein wordt. Houdt u van sensationele ervaringen, waag u dan aan de via ferrata of ga een dagje kanovaren met uw familie. Er is voor elk wat wils!

  Activiteiten in de buurt

  Het schitterende kader van de Ardèche leent zich tot tal van buitenactiviteiten. Zowel op het water als op het land zijn er in de omgeving van de camping mogelijkheden zat. Watersporten, fietsen, paardrijden, karting, quads ... Hier hebt u de tijd van uw leven!

  Naast de camping wacht een avonturenpark. Ontdek of herontdek hoe leuk een touwenparcours kan zijn, vooral omdat dit park verschillende parcours heeft die aangepast zijn aan ieders niveau. Bent u nog op zoek naar een sensationele afsluiter, probeer dan de tokkelbaan. Plezier verzekerd! Bovendien hebt u recht op een voordeeltarief.

  Neem deel aan de feestelijke avonden in het Yelloh! Village La Plage Fleurie!

  Geniet ’s zomers van de avondanimatie die in de bar- en restaurantzone van de camping georganiseerd wordt. De hele week lang wisselen concerten, voorstellingen en uitzendingen van belangrijke sportwedstrijden elkaar af. Dit is ‘the place to be’ om te dansen, te zingen, te lachen en uw teams aan te moedigen in een familiale en gezellige sfeer.

  De avonden eindigen uiterlijk om 23u30.

  ×