Dienstenaanbod van camping La Plage Fleurie

Viert u vakantie in de Ardèche, vergeet dan al uw dagelijkse beslommeringen. Kruidenier, bar, restaurant, wifitoegang, uitleendienst met sportmateriaal … Dankzij het dienstenaanbod van het Yelloh! Village La Plage Fleurie is alles wat u nodig hebt binnen handbereik. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Strandbar
  Gemeenschappelijke barbecue
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Pizzeria
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur van fietsen 2km

  De receptie staat paraat

  U kunt met al uw vragen steeds terecht bij de receptiemedewerkers bij de ingang van de camping. Hebt u toeristische informatie nodig of wilt u meer weten over de camping, altijd staan ze voor u klaar. Zo verloopt uw verblijf in de Ardèche gesmeerd!

  Bij de receptie kunt u ook sportmateriaal lenen zodat u gebruik kunt maken van de installaties naast het receptiegebouw.

  Samen klinken en de terroirproducten van de Ardèche proeven

  Om uw vakantie helemaal af te maken, bieden de bars op de camping, op het strand en naast het restaurant u een ruime keuze aan cocktails en koele dranken. Samen met familie of vrienden kunt u ’s avonds dus gezellig een glaasje drinken tot besluit van uw vakantiedag. Kom met je voeten in het zand en met uitzicht op de rivier genieten van de strandbar en bestel je favoriete drankje.

  Een klein hongertje? Geen probleem! Voor een verkoelende ijscoupe of een overheerlijke pannenkoek moet u in de snackbar zijn. Daar kunt u overigens ook terecht voor afhaalmaaltijden en afhaalpizza.

  Ontdek tot slot ook het restaurant ‘Une Table au Sud’ dat een heleboel lokale producten op de kaart heeft. Fijne vleeswaren, vleesgerechten, fruit, ravioli ... De Ardèche leert u per slot van rekening ook op uw bord kennen dankzij de heerlijke terroirproducten van de Vivarais en de regio.

  Ter plaatse inkopen doen

  In de kruidenierszaak op de camping vindt u een uitgebreid assortiment: voedingsproducten, ijsjes, strandartikelen, kleding, streekproducten, souvenirs, enz. Alles wat u op vakantie nodig hebt, is dus ter plaatse beschikbaar.

  U kunt er ook terecht voor brood en zoete broodjes. Daarmee maakt u een heerlijk ontbijt klaar waarvan u op uw eigen terras geniet!

  Openingstijden van de diensten

  Receptie :

  • Laagseizoen: 9u/7u
  • Hoogseizoen: 8u/8u

  Kruidenierswinkel :

  • Laagseizoen: 8u-12u30/16u30-19u30
  • Hoogseizoen: 7u30/20u

  Bar: vanaf 9u

  Snackbar :

  • Laagseizoen: 12u-14u/ 18u-21u
  • Hoogseizoen: 12u-22u

  Restaurant: vanaf 18u

  Strandbar :

  • Laagseizoen: 12u-19u30
  • Hoogseizoen: 12u-22u
  ×