Het zwemparadijs op camping La Plage Fleurie

In het Yelloh! Village La Plage Fleurie staat waterpret centraal. Luieren in de zon of verkoeling zoeken in het water: hier wachten u heerlijk ontspannende momenten! Bovendien beschikt deze topper onder de campings in de Ardèche zowel over een aquapark als over een eigen toegang tot de rivier.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot de rivier
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  1.000 m² aquapark

  Ter afwisseling kunt u terecht in het aquapark van maar liefst 1.000 m² met lagune, peuterbaden en groot zwembad. Zowel sportievelingen als gasten die willen relaxen komen er volop aan hun trekken. De kleinste campinggasten vinden de waterglijbaan en de pentagliss met drie pistes dan weer het einde. En ze zijn niet de enigen!

  Wilt u bij aankomst meteen even ontspannen? Maak dan gebruik van de zwembadnocturne die in juli en augustus elke zaterdagavond wordt georganiseerd. De ideale start van uw vakantie!

  400 m aangelegde ligweide op de oever van de rivier

  Op slechts enkele meters van uw huuraccommodatie of kampeerplaats geniet u van de Ardèche-rivier die langs camping La Plage Fleurie loopt. Na het zwemmen kunt u heerlijk zonnebaden op het grasveld of het stukje zandstrand dat werd aangelegd, zodat u makkelijker het water in kunt. En de kers op de taart: ’s zomers is hier ook een bar waar u van een heerlijke cocktail geniet met uitzicht over de bergen en de rivier. Op deze camping in de Ardèche is aan alles gedacht!

  ×