Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Bout Du Monde

Camping Le Bout du Monde is de ideale plek om nieuwe energie op te doen en te ontspannen tijdens een authentieke vakantie midden in de natuur. Kinderen zullen het geweldig vinden om aan het boerderijleven deel te nemen! U kunt ook eens gaan vissen met familie of vrienden, of u storten op een traditioneel ambacht. 

  Onze kinderclubs

  Een vakantie midden in de natuur, tussen de dieren van de boerderij. Is er iets leukers denkbaar voor kinderen? Yelloh! Village Le Bout du Monde is een plek van ontdekkingen, verrassingen en plezier dankzij de talloze creatieve en praktische activiteiten die de camping organiseert. 

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar
   Hoogseizoen

   U doet uw kinderen een groot plezier met een vakantie midden in de natuur! Ze kunnen er met een heleboel verschillende activiteiten kennis maken waardoor ze hun verblijf hier nooit meer zullen vergeten!

   • Ponycircuit
   • Broodbakken
   • Hutten bouwen
   • Verhalenwandeling
   • Schattenjacht met de hele familie
   • Ezelwandeling
   • Pottenbakkerij

  Openingstijden van de kinderclub

  De kinderclub is alleen open in juli/augustus:

  • Van zondag tot vrijdag van 10u tot 12u (workshops ouders/kinderen) en van 16u tot 18u
  • De educatieve boerderij is elke dag vrij toegankelijk van 10u-18u van opening tot sluiting

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Pottenbakken
  Vissen
  Tochtjes te paard of met de pony
  Collectieve sporten
  Petanquebaan

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 10km
  Canyoning / rafting 50km
  Zwemlessen 4km
  Zeillessen 10km
  Avonturenpark 20km
  Tennisplein 3km

  Activiteiten ter plaatse

  In ons dorp kan je genieten van het (onbewaakte) zwembad, van een meer om te vissen en een riviertje. Je kan ook boogschieten, tafeltennissen, petanque spelen, deelnemen aan een oriëntatieloop of, waarom niet, meehelpen met het verzorgen van de dieren op de boerderij? En wil je proeven van een van de lokale ambachten, dan kan je gaan pottenbakken of zelf brood maken. 

  Liefhebbers van acrobatie en sportievelingen kunnen zich uitleven in het slackline park. Balans, concentratie en heel veel plezier gegarandeerd!

  Het leven op de boerderij

  De ganzen, ezels, eenden, kalkoenen, paarden en geiten staan te trappelen om het goede van de natuur met u te delen en samen van de kleine dingen van het leven te genieten. Zo kunt u de geiten melken en uw eigen kaas maken.

  Maar er is meer! Uw kinderen kunnen in het laagseizoen volledig zelfstandig meedoen aan een pottenbakkersworkshop of zelfs ponyrijden aan de longe. In het hoogseizoen organiseert de camping meer activiteiten en vermaak voor de kleintjes. Fantastisch toch?

  Video Kinderen en Tieners

  In de buurt

  In de buurt van ons campingdorp kunnen verschillende sportactiviteiten beoefend worden: tennis, volleybal, voetbal, speleologie, klimmen, klimparcours in de bomen of kanovaren en kajakken.
  Voor de mountainbikeliefhebbers zijn er in de Montagne Noire heel wat bewegwijzerde routes.

  Culturele animatie

  De animator nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in de typische dorpjes in de omgeving (Revel, Saint-Ferréol, Verdun-en-Lauragais) waar je kennis kan maken met de inwoners en met het werk van de ambachtslui.

  Avondanimaties

  Muziekoptredens (van jazz manouche tot klassiek) of dansinitiatie (van salsa tot rock): er is voor elk wat wils.

  In het hoogseizoen wordt er elke avond een feestavond georganiseerd: karaoke, muziekquiz, openluchtbioscoop, just-dance, legendes vertelavond en Occitaanse dansen … En geniet in het laagseizoen elke zaterdagavond van een concert in de wijnbar!

  Klein en groot kijken ook hun ogen uit op de ‘sterrenavond’ waarvoor dit vakantiedorp een uniek kader biedt. Laat u met heel het gezin betoveren door de sterrenpracht!

  ×