L’Auberge, een en al authenticiteit

Marc en Martine verwelkomen u in L’Auberge om u te laten kennismaken met de beste producten van de Montagne Noire. Ga zitten en geniet van echte authenticiteit.

‎ 

Een authentieke beleving, van de inrichting ...

In een veertig jaar oud, traditioneel gebouw nodigen Marc en Martine u uit om te komen tafelen. Welkom in L’Auberge, het restaurant van camping Le Bout du Monde. De eigenaren, voormalige herders, hebben de plek omgetoverd in een unieke gastvrije locatie.

Zowel binnen tussen de bakstenen en onder de eiken dakbalken als in de prachtige tuin van L'Auberge vindt u de campingsfeer terug. Kom kennismaken met de authenticiteit en de expertise van de teams in dit uitmuntende restaurant.

Nadat u uw ogen heeft laten genieten, mogen uw smaakpapillen deze bestemming ontdekken.

  … tot op uw bord

  Ook in de gerechten vindt u karakter en authenticiteit terug. Alle gerechten op de menukaart zijn zelfgemaakt, op basis van streekproducten. Sommige producten zijn zelfs afkomstig van de boerderij van de camping. Dat is bijvoorbeeld het geval voor de biologische T-bonesteak, afkomstig van op de boerderij gefokte runderen, een kruising tussen Angus en Jersey. Deze keuze maakt het mogelijk om te profiteren van de unieke malsheid van het ene ras en de uitzonderlijke smaak van het andere ras.

  Proef vooral ook andere specialiteiten van het restaurant, zoals de onnavolgbare cassoulet van Martine. Maar ook het ontbeende parelhoen met geflambeerde rivierkreeftjes of boterzachte foie gras.

  U geniet hier altijd van geraffineerde streekgerechten op basis van de beste producten uit de Montagne Noire. Dat alles wordt bereid en geserveerd door gastvrije, oprechte teams. En u kunt deze beleving bij u thuis voortzetten dankzij deze heerlijke gerechten die u in weckpotten kunt kopen!

  Informatie restaurant

  Openingstijden

  Op 17, 18, 24 april en 1, 8 en 22 mei: geopend voor de lunch
  Van 28 mei tot 18 september: elke zaterdagavond en zondag voor de lunch
  De rest van het jaar is opening mogelijk op reservering, voor groepen van minimaal 15 personen

  Restaurantmenu

  ×