Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Campoloro

Een buitengewoon natuurkader, activiteiten voor de hele familie, avondanimatie tijdens het hoogseizoen …: u gaat een droomvakantie tegemoet in het Yelloh! Village Le Campoloro op Corsica! Terwijl de kleinsten in de kinderclubs nieuwe activiteiten ontdekken, geniet u van een romantische wandeling op het strand van Prunete dat vanaf de camping rechtstreeks toegankelijk is.

  Onze kinderclubs

  Omdat de hele familie moet kunnen genieten tijdens een vakantie op Corsica, biedt camping Le Campoloro in het hoogseizoen volop voorzieningen en animaties voor kinderen. Er is een speeltuin en een speelruimte voor de allerkleinsten. Voor kinderen die al wat groter zijn, worden sporttoernooien en thema-avonden georganiseerd.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Om de vakantie van uw kind nog leuker te maken, biedt de camping in juli en augustus speciale activiteiten voor de kinderen.

   • knutselatelier
   • ludieke en artistieke activiteiten
   • schilderen
   • kleuren
   • spellen in de buitenlucht
   • make-up
   • shows
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Een speciale plek voor de kinderen: wat wil je nog meer? In het hoogseizoen kunnen ze hier talrijke activiteiten ontdekken.

   • knutselatelier
   • ludieke en artistieke activiteiten
   • schilderen
   • kleuren
   • spellen in de buitenlucht
   • make-up
   • shows

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen in juli/augustus open.

  • Clubs Kids en Juniors: 4 maal per week geopend (zie het animatieprogramma ter plaatse) 

  Onze activiteiten

  In Yelloh! Village Le Campoloro vindt u alles wat er nodig is voor een onvergetelijke vakantie op Corsica. Er is voor elk wat wils, of u nu uit bent op een actieve of rustige vakantie! Geef u over aan de geneugten van het water, zoals aquagym, watersport of wildwatervaren, of geniet van een wandeltocht door de mooie natuur. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Gewichten- / fitnesszaal
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken
  Canyoning / rafting
  Paragliding
  Avonturenpark
  Vissen
  Duik
  Tochtjes te paard of met de pony
  Tennisplein

  Activiteiten voor de hele familie!

  Ontdek op de camping de weldaden van het water en mis in geen geval onze aquagymlessen (uitsluitend tijdens het hoogseizoen) onder leiding van onze professionele animatoren.
  Wilt u uw slanke lijn op vakantie behouden? In onze fitnessruimte vindt u toestellen voor krachttraining, loopbanden en hometrainers om de extra kilo’s te slim af te zijn. Pingpongtafels, polyvalente sportterreinen en volleybalvelden staan eveneens tot uw beschikking. En na een siësta in de schaduw hebt u tijd voor uw favoriete sport: petanque!

  Activiteiten op het land: wat valt er in de buurt te beleven?

  Corsica is een paradijs voor wie graag sport in de vrije natuur. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier hun hartje ophalen. Bergbeklimmen, wandelen, paardrijden, kanoën, rafting of canyoning: aan activiteiten geen gebrek. U moet alleen kunnen kiezen!
  Alle info over ontspannende en avontuurlijke activiteiten in Corsica vindt u op www.interracorsa.com

  Zwemmen en watersporten: hier kunt u zich helemaal uitleven

  Wat zou een vakantie op Corsica zijn zonder de vele zwempartijtjes en watersportactiviteiten? De zee met het heldere, turkooisblauwe water nodigt echt uit tot heerlijk relaxen. We raden u aan om dit deel van Corsica met de boot te verkennen. Zo kunt u de prachtige kuststrook het best zien. Het watersportcentrum tussen de haven van Taverna en het strand van Prunete biedt allerhande activiteiten aan: van duikinitiaties tot de verhuur van semi-rigide boten. Bent u niet zo avontuurlijk aangelegd, geniet dan van uw vakantie onder de Corsicaanse zon met een simpel zwempartijtje of ga gewoon lekker relaxen …

  Dans, zang, shows, … het beloven geanimeerde avonden te worden!

  Op camping Le Campoloro doen we er alles aan om u optimaal te laten genieten van uw vakantie. In de zomermaanden (juli en augustus) valt er van ‘s ochtends tot ’s avonds wat te beleven. Kom genieten tijdens onze dansavonden, laat u betoveren door onze voorstellingen met Corsicaanse liederen en beleef samen met ons de gezelligste momenten. U keert gegarandeerd huiswaarts met mooie herinneringen. Net als uw kinderen trouwens! We vertellen er wel bij dat deze avonden om middernacht aflopen, zodat niemands rust wordt verstoord.

  ×