De uitgebreide dienstverlening van camping Le Campoloro

Er is aan alles gedacht om u optimaal te laten profiteren van uw verblijf op camping Le Campoloro. Alle voorwaarden voor een onbezorgde en aangename vakantie zijn aanwezig: een bar en een restaurant, gastvrij en behulpzaam personeel en allerlei praktische voorzieningen.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Geldautomaat 5km
  Kruidenier / Supermarkt
  Verhuur van fietsen 7km

  Geniet van onze restaurantdiensten in een idyllisch kader

  Stelt u zich even voor dat u rustig van een glaasje nipt op het terras van onze bar bij het zwembad, in de schaduw van een parasol … U voelt alle stress wegvallen en geniet volop van dit vakantiemoment. Ook onze bar op het strand staat tot uw beschikking na elke duik in de zee.

  Hebt u echt honger, dan serveert ons pizzarestaurant bij het water alles wat u maar wilt. Klant is koning! En ondertussen geniet u van het buitengewone panorama van de Tyrreense Zee en de Toscaanse eilanden. Hier komt u echt aan herbronnen toe. Bovendien is het restaurant door vakantiegangers verkozen tot Yelloh! Restaurant 2023!

  Niet te missen diensten

  Op camping Le Campoloro hechten wij het grootste belang aan de netheid en praktische bruikbaarheid van onze infrastructuur. U vindt hier een supermarkt met basisproducten, een verkooppunt met versgebakken brood en luxe broodjes, een koelkast- en lakenverhuurdienst, en – niet te vergeten! – een wassalon en een televisie- en wifiruimte (wifi betalend). 

  Conciërgedienst : Wij staan tot uw dienst

  Tijdens uw verblijf zorgt de camping werkelijk voor alles! Of u nu behoefte hebt aan toeristische tips of het adres van een dienstdoend arts, of als u bepaalde gebruiksvoorwerpen wilt lenen, het receptieteam zal al het mogelijke doen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. U hoeft maar één ding te doen: genieten van de zon en de prachtige Corsicaanse landschappen…

  Openingstijden van de diensten

  U kunt van al onze diensten gebruikmaken van 19/5 tot 22/9/2018.

   

  Receptie:

  • Laagseizoen: 8u tot 12u en 14u tot 20u
  • Hoogseizoen: 8u tot 21u

  Bar/brasserie etc.:

  • Laagseizoen: 7.30u tot 12u en 15u tot 20u
  • Hoogseizoen: 7.30u tot 24u
  ×