De diensten van camping Le Castel Rose

Tijdens uw verblijf op camping Le Castel Rose wordt er maar één ding van u verwacht: genieten van de zon en van uw vakantie! De camping zorgt overal voor en biedt u een ruime keuze aan diensten om uw verblijf bij ons nóg aangenamer te maken.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kapper
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties Premium
  Contactloos betalen
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 1.5km
  Geldautomaat 800m
  Verhuur van fietsen 500m

  Een receptie die voor u klaar staat

  U vindt hier dezelfde diensten als in een hotel! De receptiemedewerkers kunnen u alle informatie geven die u wenst, tips geven over alle bezienswaardigheden in de omgeving van de camping en, als u dat wilt, reserveringen voor u maken. Hebt u een specifieke vraag of behoefte? Laat het dan weten: het receptieteam zal alles in het werk stellen om aan uw wensen tegemoet te komen. 

  Een bar en een restaurant

  Wat is er nu leuker dan in de bar van de camping gezellig een biertje te drinken met vrienden, of met elkaar te genieten op het terras van het restaurant van Castel Rose, tegenover het aquapark? Tijdens uw verblijf in Anduze behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. U kunt er zelfs afhaalmaaltijden kopen waarvan u gezellig in uw eigen accommodatie kunt smullen.

  Nog meer diensten

  Moet u nodig de was doen? Op de camping beschikt u over een verbonden wasserette. U leest het goed: verbonden! De machines zijn verbonden met een gratis app om de dienst te reserveren en te betalen. Munten en kleingeld zijn verleden tijd! Handig toch?

  U ziet het, de diensten op camping Le Castel Rose vereenvoudigen uw vakantie!

  ×