In de buurt van camping Le Castel Rose

Profiteer van uw vakantie op camping Le Castel Rose in de Gard om de schitterende natuur en de pareltjes van het lokale erfgoed te ontdekken en volop te genieten van uw vakantie onder de zon, in een schitterende, authentieke omgeving. 

Camping Le Castel Rose

610 chemin Recoulin

30140 Anduze

FRANKRIJK

Ligging

Anduze, 2 km
Luchthaven van Nîmes, 60 km
Station van Alès, 17 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 44° 3' 50'' Lengtegraad: E 3° 58' 37''

Evenementen

Lieux touristiques

Steden

De grotten van Trabuc

Op slechts 10 minuten van Anduze strekt zich onder de grond een spectaculair netwerk van grotten uit, waarvan de een nog indrukwekkender is dan de ander. Dit niet te missen erfgoed van de Cevennen trekt elk jaar duizenden bezoekers. U kunt er meertjes met kristalhelder water, ondergrondse watervallen, enorme stalactieten en de beroemde “100.000 soldaten” van steen, een zeer bijzondere verzameling stalagmieten, bewonderen.

Grotte de Trabuc
30140 Mialet
www.grotte-de-trabuc.com

Het mijnmuseum van Alès

Een vakantie vlak bij de Cevennen geeft u ook de gelegenheid het mijnverleden van de streek te ontdekken. Gedurende meer dan twee eeuwen was Alès een van de belangrijkste steden voor de steenkoolwinning. De voor Frankrijk unieke en perfect bewaard gebleven mijn van Alès neemt u aan de hand van de mijnwerkers mee op reis naar het binnenste van de aarde. Een onvergetelijke ervaring!

Mine témoin d'Alès
Chemin de la Cité Sainte-Marie - Rochebelle 
30100 Alès
www.mine-temoin.fr

×