Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Castel Rose Anduze, Gard

« Tussen de Cevennen en de Middellandse Zee, met verwarmd zwemparadijs en directe toegang tot de rivier »

8.3 10 609 scores Recensies

In de buurt van camping Le Castel Rose

Profiteer van uw vakantie op camping Le Castel Rose in de Gard om de schitterende natuur en de pareltjes van het lokale erfgoed te ontdekken en volop te genieten van uw vakantie onder de zon, in een schitterende, authentieke omgeving. 

Camping Le Castel Rose
610 chemin Recoulin
30140 Anduze
FRANKRIJK
+33 (0)4 66 61 80 15

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 44° 3' 50''
Lengtegraad: E 3° 58' 37''
Bereken uw route


Ligging
Anduze, 2 km
Luchthaven van Nîmes, 60 km
Station van Alès, 17 km
De arena van Nîmes, het best bewaarde amfitheater uit de Romeinse tijd, is het gezichtsbepalende monument van de stad. Kom deze rijke periode uit de geschiedenis ontdekken.
De bamboetuin La Bambouseraie is een ware groene en koele oase! Door de kleuren en geuren die u ervaart tijdens een bezoek aan het bamboepark waant u zich in andere contreien.
Kom kamperen in de Cevennen en geniet van de weidse en ongerepte beschermde natuur waar u allerlei activiteiten kunt beoefenen.
Een bezoek aan het Haribo snoepmuseum in Uzès is een must voor zoetekauwen! Kom en ontdek de geschiedenis en proef de lekkerste snoeperijen!
Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!
Hier moet u tijdens uw vakantie in de Gard echt geweest zijn! In de omgeving van de Pont du Gard kunt u midden in de natuur met de familie allerlei activiteiten beoefenen, u zult het er beslist fantastisch vinden!
Geniet tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk volop van de zon, de prachtige fijnzandstranden en de schitterende landschappen.
Dit is wel een heel originele manier om de schitterende landschappen van de streek te ontdekken! Stap aan boord van dit stoomtreintje en geniet van een reis buiten de tijd!
Kom kamperen in Anduze, een charmant stadje aan de oever van de Gardon, waarvandaan u alle belangrijke, nabijgelegen toeristische hoogtepunten kunt ontdekken.
Laad uw batterij op en geniet van de natuur in het pittoreske dorpje Allègre-les-Fumades, dat verscholen ligt in het weelderige groen in het departement Gard.
Ga tijdens uw vakantie kamperen in de “hoofdstad” van de Cevennen Alès, een stad die haar Cevennoolse erfgoed goed heeft weten te bewaren en een ideale ligging kent in de buurt van de belangrijke toeristische hoogtepunten van de streek.
De zon van het Zuiden, de wind en talrijke invloeden hebben deze stad al 2000 jaar in hun greep. Ook al kent Nîmes vele invloeden en paradoxen, haar karakter is uniek.
Ga kamperen in Saint-Jean-du-Gard en doe vlak bij de Cevennen, midden in een onwaarschijnlijk mooie en gevarieerde natuur, weer volop nieuwe energie op.
Uzès, een middeleeuws historisch stadje in het departement Gard. Kom het Paleis van de Duc d'Uzès, de beroemde markt die plaatsvindt op het Place aux Herbes en de schitterende architectuur ontdekken.

De grotten van Trabuc

Op slechts 10 minuten van Anduze strekt zich onder de grond een spectaculair netwerk van grotten uit, waarvan de een nog indrukwekkender is dan de ander. Dit niet te missen erfgoed van de Cevennen trekt elk jaar duizenden bezoekers. U kunt er meertjes met kristalhelder water, ondergrondse watervallen, enorme stalactieten en de beroemde “100.000 soldaten” van steen, een zeer bijzondere verzameling stalagmieten, bewonderen.

 

Grotte de Trabuc
30140 Mialet
www.grotte-de-trabuc.com

 

Het mijnmuseum van Alès

Een vakantie vlak bij de Cevennen geeft u ook de gelegenheid het mijnverleden van de streek te ontdekken. Gedurende meer dan twee eeuwen was Alès een van de belangrijkste steden voor de steenkoolwinning. De voor Frankrijk unieke en perfect bewaard gebleven mijn van Alès neemt u aan de hand van de mijnwerkers mee op reis naar het binnenste van de aarde. Een onvergetelijke ervaring!

 

Mine témoin d'Alès
Chemin de la Cité Sainte-Marie - Rochebelle 
30100 Alès
www.mine-temoin.fr

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler