Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Domaine de Louvarel Champagnat, Saône-et-Loire

« Een rustige en natuurrijke camping aan de oevers van een meer, vlak bij de Jura! »

8.8 10 548 scores Recensies

Sport, animaties en activiteiten op camping Yelloh! Village Le Domaine de Louvarel

Sport, ontdekkingen, wandelingen, bijzondere ervaringen… Tijdens uw vakantie op camping Le Domaine de Louvarel valt er enorm veel te doen! Ontdek het ruime aanbod aan sporten en activiteiten van de camping.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Vissen
Mountainbike/Freeride
Petanquebaan

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Strandvolleybal
Kanovaren/kajakken
Avonturenpark
Ruitercentrum
Golf

Activiteiten voor de hele familie

Vakantie viert u met de hele familie! Camping Le Domaine de Louvarel heeft dat goed begrepen en biedt u een grote keuze aan activiteiten die u met elkaar kunt beoefenen: wat is er nu leuker dan ’s avonds samen een potje petanque te spelen of te gaan zwemmen in het zwembad van de camping? 

Hoog tijd om de streek te ontdekken

Er worden direct vanaf de camping diverse wandel- en fietstochten georganiseerd. De leukste manier om in uw eigen tempo de natuur van de Bourgogne te verkennen en uw longen te vullen met frisse lucht! 

Het meer van de camping ligt al op u te wachten!

Een zandstrand, badlakens waarop u kunt genieten van de zon, een aantrekkelijke waterpartij waar u kunt zwemmen of vissen… Geen twijfel mogelijk: hier bevindt u zich aan het meer van camping Le Domaine de Louvarel! En via het wandelpad van een paar kilometer kunt u zelfs een wandeling rondom het meer maken! 

Het racecircuit van Bresse op 9 km van de camping!

Snelheidsmonsters en liefhebbers van motoren, autosporten en karting opgelet: de camping bevindt zich op slechts een paar kilometer van het racecircuit van Bresse! Spanning en sensatie gegarandeerd!

 

Voor meer informatie

Het avondprogramma van de camping

Wanneer de zon ondergaat, is de dag nog niet voorbij! In het hoogseizoen verzorgt een muziekgroep een of twee avonden per week speciaal voor u een optreden op de camping. Ook de kinderen mogen het podium op: in juli en augustus organiseert een animatrice een show met de kinderen van de miniclub. 

×