Zwembad in camping Les Baléares ‘Son Bou’

Strek u uit op een ligstoel aan het zwembad, in de behaaglijke schaduw van een parasol en geniet van uw vakantie op camping Les Baléares – Son Bou terwijl de kleintjes zich vermaken in het pierenbad! Ontdek de schitterende zandstranden van het eiland Minorca, met kristalhelder water en ongerepte kreken!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Peuterbad
  Zwembad
  Zonneterras

  Zwemplezier

  Onder de stralende zon van de Balearen is het zwembad dé trekpleister van de camping! Alle leden van het gezin zullen in de wolken zijn: op 450 m² treft u een oase van frisheid en zachtheid. Met een pierenbadje gereserveerd voor kinderen, uitgerust met een kleine glijbaan voor baby's en afgescheiden van de rest van het zwembad, kunnen jong en oud genieten van de geneugten van het water.

  Aan de rand van het zwembad staan talrijke parasols en ligstoelen opgesteld in een boomrijke groene omgeving. U zal snel de smaak te pakken krijgen van het ontspannen en het zonnebaden rond het zwembad van Yelloh! Village Les Baléares ‘Son Bou'

  De mooiste stranden in de buurt van camping Son Bou

  Maagdelijke baaitjes omringd door steile rotswanden, meer drukbezochte fijnzandstranden met allerlei activiteiten… Op Menorca vindt u bijna 80 stranden, waar echt iedereen aan zijn trekken komt! Dankzij de fantastische ligging midden in de Middellandse Zee, onder een warme Spaanse zon, vormt Menorca een waar paradijs voor liefhebbers van zwemmen, zonnen en zandkastelen!

  • De stranden aan de zuidkust : hier bevindt u zich in een schitterend groene wereld vol pijnbomen en kleine bossen! De helder blauwe zee is hier vaak kalmer dan aan de noordkant van het eiland. U kunt hier volop genieten op de maagdelijk witte zandstranden van Macarella, Macarelleta, Turqueta of die van Son Saura en Es Talaier.
  • De stranden aan de noordkust : de noordkant van het eiland is een stuk ruiger: u vindt hier dan ook talloze authentieke stranden die nog maagdelijk en onontdekt lijken te zijn. Cala Pregonda, het strand van Cavalleria en het strand van Favàritx (Tortuga en Presili) in Maó, op minder dan een uurtje rijden, zijn het bekijken meer dan waard… Sommige minder ruige stranden met meer faciliteiten, zoals die van Es Grau in Maó of van Sa Mesquida, op minder dan 30 minuten van de camping, zijn werkelijk schitterend.

  • Stranden met activiteiten : op Menorca vindt u zowel aan de zuid- als aan de noordkust bijzonder bekende en populaire stranden met een enorm aanbod aan activiteiten. Hier vindt u volop spanning en sensatie, kunt u zich heerlijk uitleven met de golven en de wind en allerlei nieuwe sporten ontdekken… Ook het grootste strand van Menorca, het pal naast de camping gelegen strand van Son Bou, is een voorbeeld van zo’n populair strand! U kunt ook een bezoek brengen aan de prachtige stranden van Cala’n Bosch, Cala Morell en Son Xoriguer, in de buurt van Ciutadella, of die van Arena d’en Castell, Son Saura, Cala Tirant in Es Mercadal, of Sa Mesquida en Es Grau in Maó. Deze schitterende stranden zijn met name populair bij de lokale bewoners!

  • Kleine ongerepte stranden : de vele grotten en baaitjes aan de kusten van het tot de Balearen behorende Menorca zijn beroemd in de hele wereld. U zult het fantastisch vinden om hier lekker te luieren of te zwemmen in het turkooisblauwe water, zoals bij de Cala de Sant Llorenç, op ongeveer tien kilometer van de camping. Hier krijgt u de indruk alleen op de wereld te zijn…
  ×