In de buurt van camping Les Baléares ‘Son Bou’

De Balearen zijn droomeilanden. Denk aan een turquoiseblauwe zee, zandstranden zo ver het oog reikt, resten van oude beschavingen, charmante steden en schitterende wandelroutes. Dat alles vindt u in Yelloh! Village Les Baléares – Son Bou.

Camping Les Baléares - Son Bou

Carretera Sant Jaume Km. 3,5

07730 Alaior

SPANJE

Ligging

Alaior, 5 km
Luchthaven van Mahón , 18 km
Station van Alaior, 5 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 39° 55' 11'' Lengtegraad: E 4° 5' 30''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

  Son Bou

  Het strand van Son Bou met meer dan 2 kilometer zandstrook is heel bekend op Menorca. Het is in elk geval het mooiste van het eiland en is heel gegeerd bij de vakantiegangers ... Het strand van Son Bou ademt de ziel van Menorca uit: de ongereptheid en de schoonheid van de natuur vermengen zich hier met het moderne leven dankzij de vele bars, restaurants en winkels in de buurt.

  De zee in al haar facetten

  Maak van uw campingvakantie in de Balearen gebruik om de Middellandse Zee in al haar vormen te ontdekken: op het water met een kitesurf, een zeilboot, een surfplank of een kajak of onder water dankzij de talrijke duikscholen die u laten kennismaken met de fauna en flora van de Middellandse Zee.

  Ook ontspanning en rust komen aan bod: de zandstranden van Menorca zijn perfect voor een dutje tussendoor of een middagje zonnebaden ...

  De overblijfselen van een bewogen geschiedenis

  Het eiland Menorca, zijn kristalhelder water en zijn licht glooiende landschappen trekken al van oudsher heel wat mensen aan. Bewoners, veroveraars of toeristen, niemand bleef onverschillig voor dit eiland met okerkleurige en rode aarde, te midden van de Middellandse Zee. Van in de oudheid heeft de mens zijn sporen achtergelaten. Kathedralen, forten, ruïnes van kastelen of zelfs de prehistorische dorpen Talatí de Dalt en Torre Llafuda zijn de stille getuigen van deze passages door de eeuwen heen. U kunt zelfs een kleine omweg maken naar het spectaculaire stenen graf van Navelta del Tudons, het oudste bouwwerk van Europa dat dateert van 1500 voor Christus.

  Leven zonder tijdsdruk

  Het toeristische Mallorca, het authentieke Menorca, het feesteiland Ibiza, het ongerepte Formentera ... Elk eiland van de Balearen heeft zijn eigen persoonlijkheid en vertegenwoordigt op zijn manier een facet van de geest van de Balearen. Hier komen traditie, moderniteit en Farniente en Fiesta samen in een unieke cocktail.

  100% natuurwandelingen

  Het binnenland van Menorca met bijvoorbeeld zijn beroemde "paardenpad" rond het eiland is ideaal voor al uw tochten: doorkruis de frisse loofbossen, snuif de zeelucht op langs de ongerepte kreken of bewonder het uitzicht op de vele uitkijkpunten van het eiland. Op zo'n klein eiland zijn tal van landschappen en atmosferen verenigd ...

  Grotten vol geschiedenis

  De aantrekkingskracht van Menorca dateert niet van vandaag: talrijke overblijfselen van een prehistorische bezetting zijn over het hele eiland zichtbaar. Hetzelfde geldt voor de grotten: een bezoek aan de Cova d'es Coloms, de Cales Coves of, voor de durvers, aan de onderwatergrotten laten u een tijdreis maken door vele duizenden jaren ...

  ×