•  
  •  
Camping Les Bois du Châtelas Bourdeaux, Drôme

Schitterend uitzicht op de bergen van de Drôme en een groot ludiek aquapark

8.5 10 864 scores Recensies
Boek uw verblijf

Beoordelingen camping Les Bois du Châtelas

_

Het Yelloh! Village Les Bois du Châtelas helpt u bij de voorbereiding van uw volgende vakantie in de Drôme: lees hier alle meningen en recensies van onze campinggasten. Dankzij deze meningen kunt u zich een nog beter beeld vormen van de camping en uw volgende vakantie. Het is de ideale manier om u ervan te verzekeren dat uw vakantie aan uw verwachtingen en wensen voldoet! Deze beoordelingen van de camping Les Bois du Châtelas zijn zeker de beste manier om u te helpen bij uw campingkeuze.

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

864 scores
8,5 /10
Anniek
Uit Baexem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 23/07/2019
    tot 07/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Hele mooie goed verzorgde camping in een prachtige omgeving.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good afternoon,What's a good note and message, thanks you so much!!We're happy to know that  you passed goods moments in Les Bois Du Chatelas.Hope see you another time!Kinds regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Rene
Uit Oost souburg
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/07/2019
    tot 12/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Nette camping vooral voor Frans talige mensen en mensen die in goede conditie zijn ivm grote hoogte verschillen.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello,All the camping team thanks you for your good review :)We're happy if you had good holidays with us!! Hope see you soon.We noted your idea to put more animations in english, thank you for that.Regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
John
Uit Weert
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/08/2019
    tot 11/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Deze camping is een hele mooie camping met veel faciliteiten. Schoon, vriendelijk personeel. Bijna alle plekken hebben een ruim uitzicht.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good afternoon,We thank you for your message and for your note of 9/10 ! Hope you keep goods memories of our campsite and you can come back another time :)Kinds regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marinus
Uit Nispen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/07/2019
    tot 11/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Netjes, mooi uitzicht. Net sanitair echter inkijk door glasspiegeling in dak
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jan
Uit Helmond
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/08/2019
    tot 10/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Net park en vriendelijke mensen.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good afternoon,Thank you so much for your good message and for 8/10 ! Hope you had good memories in our camping and hope see you another time :)Kinds regards,YvannaNB : Don't worry, we don't make difference between differents nationalities ! ;)
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Edwin
Uit Geesteren ov
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/07/2019
    tot 07/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Saskia
Uit Goor
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2019
    tot 04/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping. Wel kun je een plaats treffen die lag ligt, waardoor je flink moet klimmen. Dit hadden wij gelukkig niet en dat maakte onze vakantie perfect. Goede campingwinkel, mooi zwembad. Animatie wat simpel, niet Yelloh waardig! Kan beter.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello !What's a good message. Thank you sooo much !! We're really happy to see you can had good moments with us :) All the staff do the best for you :DHope see you again,Have a good day,Kinds regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Stefaan
Uit Torhout
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/07/2019
    tot 03/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Een mooi domein zeer rustig. Eventueel nog iets meer verlichting aan de spelen voor de kinderen en zeker en vast zoals iedere jaar zorgen voor een Nederlandse animator.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good afternoon,We thank you SO MUCH for this really good note of 8/10 ! We're happy to see you had good holidays with us :)We understand your request about french animations and we noted this for next year !Hope you had a good trip to come back,Kinds regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Bert
Uit Ooigem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/07/2019
    tot 01/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Rustige camping, proper en vriendelijk en behulpzaam personeel
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good morning,We thank you for your message and for the 8/10 ! Hope our camping will let you a lot of good memories :)Kinds regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Frank
Uit Best
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/07/2019
    tot 26/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We hebben een leuke vakantie gehad. Les bois du Chatelas is een mooie camping. We zaten in een mooie stacaravan. Het is een nette camping.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello !Thank you so much for 9/10 ! We're happy to see you passed good holidays with us. Hope you had a good trip to come back home :)Kinds regards,Yvanna 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Johan
Uit Oostmalle
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/07/2019
    tot 01/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer rustige camping met mooie plaatsen leuk zwembad
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good afternoon,We thank you so much for your comment and for this amazing note of 8/10 !Hope see you soon,Kinds regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Dieter
Uit Amougies
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/07/2019
    tot 29/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Wij waren een beetje afwachtend bij het boeken van deze camping gezien we dachten dat niets onze vorige camping (Yelloh Village - Soleil Vivarais) kon evenaren. Onze vrees bleek onterecht. We werden heel vriendelijk en vlot ontvangen. De campingplaatsen waren ruim en plat, het sanitair proper. Enige kritische puntje is de temperatuur in de douches die niet zo vlot te regelen viel. De ligging en het uitzicht van het zwembad is magnifiek, de kinderen hebben er uren doorgebracht. De glijbaan is toegankelijk voor kleine kinderen, mits begeleiding door een volwassene. Er is ook een leuke speeltuin voor de kindjes. De animatie was heel enthousiast, alleen jammer dat er geen Nederlandstalige persoon in het team zat. De campingwinkel is beperkt in aanbod, maar op 20min afstand is er een Super U met ruim aanbod. Korte samenvatting: een echte aanrader, wij komen zeker terug!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good morning,Whaaaaa ! What's a good message. Thank you so much. We're really happy if you enjoyed your holidays with us. Hope you can come back soon to have news goods moments with your family :)Kinds regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Tom
Uit Duiven
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/07/2019
    tot 29/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima camping, mooi staanplaats met uitzicht, sanitair schoon en voldoende. 2 wc brillen hele week kapot werd weinig aan gedaan. animatie erg gericht op Fransen
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Floortje
Uit Rosmalen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019
    tot 21/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Hele mooie camping qua ligging, schoon en vriendelijke medewerkers.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello!What's a good message ! Thank you so much.We're happy if you passed good holidays with our animations programm :DHope see you an other time,Have a good day,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ron
Uit Oss
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 10/07/2019
    tot 24/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping, fijn zwembad met leuke waterspeeltuin.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good morning,All camping staff thank you for this message and good note of 8/10 :)We're happy if you enjoyed a lot our swimmings-pools, toboggan...! See you soon,Regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sandra
Uit Uden
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019
    tot 22/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping, maar door de verschillende “eilandjes” met accomodaties met grote afstand daartussen, voel je je een beetje weggeduwd in een hoek. Accommodatie was helaas ook minder dan verwacht.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Gert-Jan
Uit Heesch
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/07/2019
    tot 22/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Wij werden ontzettend vriendelijk ontvangen. De sfeer is heel ongedwongen, al het personeel is relaxed, behulpzaam en vriendelijk. Restaurant is prima. Omgeving is prachtig. Wel veel hoogteverschil op de camping. Waar in veel gevallen borg voor je toegangspas voor de auto wordt gevraagd is dat bij deze camping niet van toepassing. Wil je schaduw op de kampeerplek, geen probleem! Er wordt kosteloos een schaduwplek gecreëerd door middel van een stellage met een rieten dak. Top! Ze doen alles om de gasten een fijne vakantie te bezorgen.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello ! Oh ! Thank you so much for your amazing comment ! We're very HAPPY to see this message, thank's again.Is it really important for us that you can have good holidays with us. Hope see you again !Have a good day,Kinds regards,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Frank
Uit Puth
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019
    tot 21/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

super nette camping in een mooi omgeving
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good afternoon, Thank you so much for your comment!We hope you had a good trip to come-back home.See you next year maybe!Have a good day,Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Niels
Uit Beselare
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 30/06/2019
    tot 14/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Supervakantie in een oase van rust. Wij waren op zoek naar een rustige vakantie en dat is bij jullie zeker gelukt. Geen grote camping maar alles aanwezig wat nodig is
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo!Hartelijk dank voor uw feedback!Wij zijn blij te zien dat u genoten heeft van uw vakantie op Camping Les Bois Du Chatelas :)We hopen u weer te zien voor een nieuw ontspannend verblijf!Met vriendelijke groeten,Yvanna 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marion
Uit Arnhem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/06/2019
    tot 29/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Wij vonden het een erg mooi en gezellig park. Het zag er allemaal prima uit.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Good afternoon, Thank you so much for the 8/10 ! We're so happy if you passed good holidays with us :) Maybe see you next year ! Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Linda
Uit Glimmen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/06/2019
    tot 18/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Zeer nette en leuke camping. Ruim opgezet. Diverse soorten accommodaties. Goede zwembaden.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo! Hartelijk dank voor uw boodschap. Ons team doet zijn best om ervoor te zorgen dat u een geweldige vakantie heeft en we zijn erg blij om te zien dat dit het geval is voor u en uw gezin:) Tot ziens in Frankrijk! Yvanna
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Willy
Uit Nuland
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/06/2019
    tot 21/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Goed
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Jan
Uit Naaldwijk
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/06/2019
    tot 23/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Wij gaan al jaren achtereen naar Frankrijk en bivakkeren in stacaravans. Mag ik zeggen dat de stacaravan en het park in Bourdeaux met kop en schouders uitsteekt boven de anderen?
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo, We hopen dat uw terugkeer goed is verlopen. Hartelijk dank voor uw mening! A 10/10! Hier is een zeer goede score. Wij zijn blij als u een goede vakantie bij ons heeft gehad. Ik zie je snel weer, Yvanna 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Patrick
Uit Moorsele
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 09/06/2019
    tot 19/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Het was onze derde keer dat we op deze camping waren en terug super goed en we zijn zeer tevreden het personeel is heel vriendelijk en alles zeer net
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo!!! Hartelijk dank voor de 10/10! We zijn blij te zien dat u een goede vakantie bij ons heeft gehad. We hopen u voor de 4e keer weer te zien! Ik zie je snel weer, Yvanna 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Piet
Uit Dongen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/06/2019
    tot 19/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Vriendelijk personeel en alles is goed op.orde
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hartelijk dank voor uw geweldige mening. Wij zijn zeer tevreden met de score van 9/10. Ons team doet zijn best om ervoor te zorgen dat u een goede vakantie heeft en dat de klant koning blijft, natuurlijk;) Ik zie je snel weer!!!!! Yvanna 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Anja
Uit Roosendaal
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 09/06/2019
    tot 16/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Prima services!We hadden een klein probleempje met het openen van de kluis en het lekte op het terras. Al snel kwam men het probleem verhelpen.Heel gastvrij !
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Antoinette
Uit Zurphen
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/05/2019
    tot 22/05/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Fijne camping, ruime plek op het bovenste gedeelte, restaurant is goed en niet te duur, het enigste minpuntje is de muziek op het schone sanitair.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Karl
Uit Antwerpen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/05/2019
    tot 25/05/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Luxe camping...vriendelijk personeel... cabane wat klein eerder voor 2 personen...lekker brood..prachtige ligging
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Erik
Uit Wolvega
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/04/2019
    tot 05/05/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Erg vriendelijke en behulpzaam personeel.Chalet zag er keurig uit
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Peter
Uit Valthermond
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/04/2019
    tot 03/05/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We hebben een fijne verblijf gehad, het is wat moeilijk om een oordeel te geven omdat we in het voorseizoen waren en dan is het rustiger (wat we zelf fijn vonden). Het huisje was prima ( heeft wel een verfbeurt nodig en wat kleine dingetjes zoals traptreden die niet meer veilig waren) maar verder prima huisje met mooi uitzicht.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Laatst bezochte campings
×