Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Bois du Châtelas Bourdeaux, Drôme

« Schitterend uitzicht op de bergen van de Drôme en een groot ludiek aquapark »

8.4 10 544 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Les Bois du Châtelas

Met een verwarmd en overdekt zwembad, een glijbaan, een waterspeeltuin en een peuterbad kunnen groot en klein hun plezier niet op in het aquapark van camping Les Bois du Châtelas!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Hamam
Jacuzzi®
Lagune
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Sauna
Zonneterras
Glijbanen

Het aquapark

Het meer dan 450 m² groot aquapark van de camping biedt alle vormen van waterpret. U kunt genieten van het verwarmde binnenzwembad of baantjes trekken in het grote buitenbad van meer dan 200 m². Het recreatieve zwembad met rivier en lagune doet u dan weer in een compleet andere wereld belanden. De kleintjes kunnen zich uitleven op de waterglijbaan van 40m of in de waterspeelpark voor kleintjes! Waterpret en afkoeling gegarandeerd! De buitenbaden zijn vanaf de maand juni verwarmd.

Ondertussen kunnen de ouders genieten van de zon aan het ruime strand van het aquapark en tegelijk hun kinderen in het oog houden.

 

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

Grote opblaasbare zwembanden zijn verboden in het zwembad

Video zwemparadijs

De weldaden van het water

Profiteer van de vakantie om uw lichaam te verzorgen, kom ontspannen in onze bubbelbad en geniet van de weldaden van de hamam en de sauna die u ter beschikking staan. Vakantiegangers stellen deze momenten van ontspanning en rust telkens weer op prijs. Zij voorzien uw campingverblijf met een vleugje wellness.

De hut aan het zwembad

Waterpret, daar krijg je honger van! Aan de hut bij het zwembad kunt u 's namiddags uw honger stillen. En wat is er aangenamer dan een lekker ijsje bij warm zomerweer? Of nippen aan een fris drankje, uitgestrekt op uw ligstoel aan de rand van het zwembad, in de schaduw van een parasol?

×