​Ontdek alle activiteiten op camping Nature et Rivière

Toe aan een pauze in het groen? Maak een kanotocht door de Gorges du Tarn in de omgeving van camping Nature et Rivière of geniet van de talloze activiteiten op de camping zelf. Zoek weer aansluiting bij de natuur, geniet met uw familie van eenvoudige dingen en ervaar de lokale levenskunst.

  Onze activiteiten

  Ontdek de regio en de sportieve en culturele activiteiten... Uw verblijf in de Gorges du Tarn staat garant voor veel spanning en sensatie! Kanoën-kajakken, volleyballen of wandelen: er is zo veel te doen tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Nature et Rivière.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken
  Vissen
  Pingpongtafels
  Mountainbike / Freeride
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Canyoning / rafting 25km
  miniboerderij 12km
  Paintball 2km
  Paragliding 60km
  Avonturenpark 25km
  Tochtjes te paard of met de pony 12km
  Speleologie 15km
  Via ferrata 10km
  Golf 20km
  Klimmuur of -ruimte 5km
  Bioscoopzaal 28km
  Tennisplein 4km

  Activiteiten voor de hele familie

  De campingvakantie beleef je met de hele familie! U vindt bij ons een grote keuze aan activiteiten die u samen kunt beoefenen: petanque met de familie, volleybal met andere gasten, tafeltennis, voetbal… Sport speelt hier de hoofdrol! 

  Een paradijs voor de kleintjes

  Rennen over de camping, dammetjes bouwen in de rivier, uren lekker spelen in de speeltuin in de voetgangerszone… Er valt voor de kinderen tijdens hun verblijf in het Yelloh! Village Nature et Rivière enorm veel te beleven … 

  Een tocht op de Tarn vanaf de camping

  Ziet u een middagje kanovaren wel zitten? Geen probleem: de camping heeft overal aan gedacht… Op het moment dat u dat wilt, wordt u op de camping met een busje opgehaald. Profiteer van dit uitstapje met de familie om onze mooie streek te ontdekken.

  De stranden van de Tarn

  Deze rustige en verkoelende rivier loopt pal langs de camping: de stranden van de Tarn bevinden zich op slechts een paar meter van uw accommodatie. Op de aantrekkelijke keienstranden kunt u genieten van de zon, een duik in de rivier nemen of vissen. 

  Ontdek de schitterende streek

  De camping bevindt zich midden in de prachtige natuur van de Causses en de Cevennen met hun spectaculaire landschappen en ongerepte natuur. Zorg dat u ervan geniet! Bij de receptie van het Yelloh! Village vindt u brochures, wandelkaarten en zelfs een kleine, speciaal door de camping samengestelde wandelgids, zodat u de streek tijdens uw wandelingen op een andere manier kunt ontdekken. 

  ×