Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Nature et Rivière Mende, Lozère

« Neem een duik in de rivier op deze natuurcamping in de Gorges du Tarn »

8.6 10 249 scores Recensies

De diensten van camping Nature et Rivière

Tijd voor gezelligheid en gemak op camping Nature et Rivière. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in de Gorges du Tarn. Alleen het hoogst noodzakelijke, geen overbodige zaken! Ontdek al onze diensten! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Multimediaruimte
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur koelkast
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Conciërgedienst
Postdienst
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Geldautomaat 3 km
Verhuur van fietsen
Internationale dagbladen 3 km
Restaurant 2 km

Conciërgedienst : Receptiemedewerkers die voor u klaarstaan

Op deze gezellige familiecamping is het receptieteam van de camping u graag van dienst! Bij de receptie vindt u uitgebreide informatie over bezienswaardigheden in de streek, een gratis bibliotheek en een tablet waarvan u vrij gebruik kunt maken. U kunt er tevens boeken of gezelschapsspelletjes lenen en een koelkast huren. De camping heeft aan alles gedacht: het receptieteam heeft voor de gasten zelfs speciale wandelgidsen samengesteld! 

Verse producten uit de streek

Ontbijt, picknickmand… Alles is mogelijk! Ontdek tijdens uw verblijf op camping Nature et Rivière alle culinaire streekspecialiteiten. Er is zelfs een kleine bar met een selectie van drankjes uit de streek. 

Ga zorgeloos op vakantie!

Op de camping vindt u alles wat u eventueel nog mist… In de vlak bij de receptie gelegen kruidenierswinkel vindt u alle dagelijkse benodigdheden, van ijsjes tot vers brood. Er is ook een wasserette en een kleine strijkruimte. Altijd handig voor kampeerders! 

×