Camping Nazaré

Verblijft u in het zuiden van Portugal? Geweldig! Ontdek de stad Nazaré, waar erfgoed, oceaan en kenmerkende gerechten op u wachten! En, zijn uw koffers al ingepakt

Kent u Nazaré?

Nazaré is een Portugese plaats in het district Leiria in het westen van het land, tussen de steden Alcobaça, Caldas da Rainha en Marinha Grande. Dit dorpje is een van de mooiste badplaatsen van het land en een ideale bestemming voor een zonvakantie aan de Atlantische kust. Nazaré, dat is niet alleen strand, ook het erfgoed en de geschiedenis van het plaatsje zijn ongelooflijk. Vroeger was het een oriëntatiepunt voor de vissers op de Atlantische oceaan. Nu bezoeken Portugezen, vakantiegangers en sportmensen de stad. Het is een uitzonderlijke surfspot en de stad trekt dan ook talrijke liefhebbers van golven en boardsporten.

Op het programma?

Ga het historische en culturele erfgoed verkennen van dit charmante plaatsje met geplaveide straatjes en oude vissershuizen. Ontdek het Heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Nazaré, de kerk met zijn unieke Mariabeeld. Bezoek het gotische klooster in Alcobaça en vergeet hier niet om een prachtige wandeling langs de boulevard te maken. Geniet van de kenmerkende specialiteiten van de stad, zoals de gerechten met vis die zo uit de zee komt, een paar meter verderop.

Iets buiten het centrum heeft u een uitzonderlijk mooi uitzicht vanaf de Miradouro do Suberco of het fort São Miguel Arcanjo.

Zin om lekker niets te doen? De stad heeft een enorm strand van bijna twee kilometer lang, tussen de kaap Sitio in het noorden en de vissershaven van de stad in het zuiden, een ideale plek om uw zonnebruine vakantiekleur te perfectioneren. Actieve vakantiegangers kunnen vele watersporten beoefenen op het strand, zoals suppen, jetskiën, surfen of kajakken! Maar van zo’n dagje strand krijgt u wel trek! Voor het vieruurtje brengt u natuurlijk een gezellig moment door met een plaatselijke specialiteit, een bola de Berlim.

De perfecte combinatie van erfgoed en het strand aan de Atlantische oceaan, in een gezellige sfeer, dat kunt u verwachten in Nazaré.

×