Ontdek de speciale aanbiedingen voor koppels, gezinnen en senioren aanbiedingen beschikbaar tot 29/02/2024 op Domaine Les Ranchisses Bekijk de aanbiedingen

Kinderen in het Yelloh! Village Domaine Les Ranchisses

Houdt u van buitenactiviteiten? Dan bent u aan het juiste adres! In het Yelloh! Village Domaine Les Ranchisses vindt u een uitgebreid activiteiten- en animatieaanbod: sport, cultuur, natuur, kinderclubs ... Hier staat voor de hele familie wat leuks op het programma!

  Onze kinderclubs

  Het Domaine Les Ranchisses verwelkomt de jongste campinggasten in zijn kinderclubs. Het jonge volkje vermaakt zich opperbest met de verschillende activiteiten. Bovendien maken uw youngsters zo een heleboel nieuwe vrienden, zodat ze mooie herinneringen overhouden aan de vakantie.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Het hele seizoen door, staan er talloze activiteiten op het programma waar uw kroost dag na dag zoet mee is. En of ze er prachtige herinneringen aan overhouden!

   • Minidisco
   • Sporttoernooien
   • Kookworkshops
   • Buitenspelen
   • Creatieve workshops
   • Grote show tot besluit van de week
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Ook de oudste kinderen vermaken zich met zijn allen onder leiding van de animatoren die een leuk programma voor hen bedacht hebben:

   • Schattenjacht
   • Goochelworkshops
   • Gezelschapsspellen
   • Olympiades
   • Color Run

  Speciale clubs voor uw oogappels

  Het Domaine Les Ranchisses zijn kinderclubs, zodat ook de jongste campinggasten een heerlijke vakantie beleven. Ons team van animatoren heeft voor hen een gevarieerd activiteitenprogramma bedacht waarmee ze de hele dag zoet zijn!

  Er is ook een babyclub voor peuters van 1 tot 4 jaar, tegen betaling, die wordt gerund door een team van professionals die zijn opgeleid om op jonge kinderen te passen. Ouders kunnen tijdens hun verblijf genieten van een echte crèche, met alle benodigdheden voor kinderopvang: slaapruimte, aangepast sanitair, speel- en leerruimte, enz.

  Openingstijden van de kinderclubs

  Kinderclubs zijn het hele seizoen geopend:

  • Baby-club: Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Zaterdag en zondag op afspraak
  • Kids Club en Juniors Club: van maandag tot vrijdag, van 9u tot 12u en van 14u30 tot 17u – zaterdag en zondag gesloten tot 14u.

  Onze activiteiten

  De Ardèche is een formidabel speelterrein: vlakten, bergen, rivieren … De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel ter plaatse als in de omgeving van het Yelloh! Village Domaine Les Ranchisses kunt u deelnemen aan tal van activiteiten.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquabike
  Aquafun
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Kanovaren kajakken
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Collectieve sporten
  Boogschiet
  Waterpolo
  Minigolf
  Gewichten- / fitnesszaal
  Skatepark
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Canyoning / rafting 20km
  Casino 25km
  Lasergame in de openlucht 23km
  Verhuur van fietsen
  Paintball 23km
  Avonturenpark 23km
  Tochtjes te paard of met de pony 9km
  Speleologie 10km
  Via ferrata 25km
  Mountainbike / Freeride 33km
  Bioscoopzaal 17km

  Activiteiten voor groot en klein

  Tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village Domaine Les Ranchisses krijgt verveling geen kans! Elke dag ontdekt u weer een nieuwe animatieactiviteit waar de hele familie het grootste plezier aan beleeft.

  Sportievelingen kunnen zich perfect uitleven: toernooien op het multisportterrein, voetbal, rugby, tennis, beachvolley, pingpong, boogschieten, skatepark, petanque, fitness, dansen, aquagym of aquabike ... De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Ook de kids voelen zich de koning te rijk: glijbanen, wip, klimmuur, minigolfbaan (gratis), springkasteel ... Ze vervelen zich geen seconde!

  Lawn bowling-terrein op de camping

  Verblijft u op camping Domaine Les Ranchisses, dan kunt u gebruikmaken van het eerste lawn bowling-terrein van Frankrijk met officieel label. Zin om deze van oorsprong Engelse sport te leren kennen tijdens uw vakantie? Tactisch doorzicht en behendigheid zijn belangrijk, al draait alles toch vooral om de gezelligheid. Het doel? U moet op het grasveld meer ballen dan uw tegenstander dicht bij de ‘jack’ – het equivalent van het butje bij petanque – zien te krijgen. Uw vakantie in de Ardèche is een buitenkansje om deze nieuwe sport onder de knie te krijgen!

  Waterpret

  Aan de zuidkant van de camping loopt de Ligne-rivier. In een bocht is een ideale waterpartij ontstaan om jongeren te leren kanoën. Stap in een kano die de camping ter beschikking stelt en geniet van een heerlijk familiemoment.

  Krijgt u er maar niet genoeg van? Geen probleem! Het Domaine Les Ranchisses ligt op slechts enkele kilometers van de Gorges de l’Ardèche. Ideaal om uw techniek als kanovaarder verder te perfectioneren, en om andere activiteiten te ontdekken zoals via ferrata of canyoning.

  Ontdek de uitzonderlijke natuurpracht

  Maak gebruik van het uitzonderlijke kader van de Monts d’Ardèche om de leukste buitenactiviteiten te beoefenen. Fietsfanaten voelen zich de koning te rijk op de bewegwijzerde mountainbikeparcours zoals de Voie Verte d’Ardèche die door Vogüé, Balazuc en Ruoms loopt.

  Bent u tuk op wandelen? Vertrek vanaf de camping in het gezelschap van een gids (inschrijven verplicht) en verken samen met hem de mooiste routes in de buurt. Onderweg vertelt hij u alles over de lokale fauna en flora, en ook de rivieren en andere waterpartijen hebben na uw uitje met onze specialist geen geheimen meer voor u.

  Ook avonturiers in de dop zijn dol op de Ardèche. Niet ver van de camping kunnen ze zich uitleven met diverse sensationele activiteiten zoals een touwenparcours, klimmen of een speleologietocht.

  Geniet van sfeervolle avonden

  Op de camping wordt u in juli en augustus van maandag tot vrijdag vanaf 21u verwacht voor de avondanimatie. Elke avond staat er weer wat anders op het programma: een concert, een goochelvoorstelling, een cabaretoptreden … De sfeer zit er altijd in!

  Wat u zeker niet mag missen is de traditionele show die de kinderclubs op het einde van elke week opvoeren. We rekenen op uw applaus!

  ×