Ontdek de speciale aanbiedingen voor koppels, gezinnen en senioren op Domaine Les Ranchisses Bekijk de aanbiedingen

Laad de batterijen weer op in de Spa en Balneo van camping Domaine Les Ranchisses

Bent u toe aan ontspanning? Ontdek NaturSpa, het wellness-instituut van het Yelloh! Village Domaine Les Ranchisses. U vergeet er al uw besognes dankzij de verschillende verzorgingsformules  (gezicht, lichaam, modelages, enz.), de hamam en sauna, en de bubbelbaden. Niet te missen!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Hydromassagebaden
  Nagelstudio O.P.I.
  Boetiek
  Duo-cabines
  Lessen Aquabike
  Hammam
  Manicure
  Manicure / pedicure
  Massages
  Sauna
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Esthetische zorgen
  Theesalon

  Ontdek NaturSpa, een oase van welbevinden

  Toe aan een relaxatiemoment? In de NaturSpa, het wellnesscentrum dat het label ‘Spas de France’ kreeg, kunt u elke dag terecht voor een heuse verwensessie in een zalige cocooning-sfeer.

  In dit 230 m² grote complex, dat volledig aan uw welbevinden gewijd is, geniet u van een uitgebreid verzorgingsaanbod, inclusief combi-formules:

  • Massages
  • Lichaams- en gezichtsverzorging
  • Modelages
  • Manicure
  • Epileren
  • Pedicure

  Nadat onze experten u onder handen hebben genomen, besluit u uw wellness-uitje in onze zalige relaxatieruimten: hamam, bubbelbaden, sauna, ijsfontein, masserende douchestralen, balneobad, theehuisje … Tegen de tijd dat u naar buiten stapt, zit u weer boordevol energie.

  Balneocentrum van het Domaine Les Ranchisses

  Om de batterijen op te laden, gaat er niets boven het balneocentrum dat gratis toegankelijk is. In de fitnessruimte kunt u gebruikmaken van de toestellen voor cardio- en spiertraining. Zo blijft u prima in vorm tijdens uw vakantie in de Ardèche!

  Het balneocentrum heeft ook een aquacomplex dat speciaal werd bedacht om heerlijk te relaxen. In het halfoverdekte zwembad vindt u bubbelbanken, hamam en sauna, bubbelbaden en masserende waterstralen.

  Krijgt u er maar niet genoeg van, neem dan deel aan de aquabike-sessies. Voor slechts € 3 fietst u 30 minuten lang in het water. Een deugddoende ervaring!

  ×