Ontdek de speciale aanbiedingen voor koppels, gezinnen en senioren aanbiedingen beschikbaar tot 29/02/2024 op Domaine Les Ranchisses Bekijk de aanbiedingen

Het dienstenaanbod van camping Domaine Les Ranchisses

Tijdens uw campingverblijf in de Ardèche stelt het Yelloh! Village Domaine Les Ranchisses een uitgebreid en divers dienstenaanbod tot uw beschikking. Bar, eetgelegenheden, kruidenier, toeristische informatie ... U vindt het allemaal ter plaatse, zodat u optimaal van een zorgeloze vakantie geniet.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 5km
  Discotheek 15km
  Geldautomaat 2km
  Kruidenier / Supermarkt 3km
  Verhuur van fietsen 22km

  Kwaliteitsdiensten

  Alle teams op de camping dragen hun steentje bij om van uw vakantie een succes te maken. Zo kunt u ter plaatse rekenen op een uitgebreid dienstenaanbod.

  Een probleem? Onze receptiemedewerkers staan steeds klaar om u uit de nood te helpen. Bovendien krijgt u van hen kostbare tips om uw uitstapjes te plannen. Bij de receptie vindt u routekaarten, brochures en internetkaarten, maar u kunt er evengoed terecht om een strijkijzer te lenen.

  Verder kunt u gebruikmaken van de ruimte met wasmachines en droogtrommels. Tot slot werd ook aan de beste vriend van de mens gedacht: de hondendouche staat tot uw beschikking om uw trouwe viervoeter te wassen en te verfrissen.

  Bars, een snackbar en restaurant L’Auberge des Ranchisses

  Naast de twee aquaparken zijn er enkele bars waar u van een drankje, een ijsje, een pannenkoek of een wafel geniet. Om de kleine trek te stillen moet u tot slot naar de snackbar: de tosti’s en hamburgers zijn overheerlijk!

  Voor het grotere werk kunnen we u L’Auberge des Ranchisses aanbevelen. Dit restaurant nam zijn intrek in een voormalige zijderupsenkwekerij uit de 19e eeuw. ’s Zomers is het heerlijk toeven op het terras in de schaduw van een eeuwenoude lindenboom, maar ook de gelagzaal met zijn gewelfde plafonds en natuurstenen muren loont de moeite!

  Op uw bord verschijnen huisbereide gerechten op basis van lokale producten. Grijp dus uw kans om de specialiteiten van de Ardèche te proeven. We wedden dat u ervan zult genieten!

  Staat u het liefst zelf achter het fornuis? Kies dan voor La Brasérade! Het concept is eenvoudig: de obers plaatsen een grillrooster op uw tafel en vervolgens is het aan u: rooster het vlees zoals u zelf verkiest en zorg voor de kruiding. Een unieke formule in de Ardèche waar de hele familie dol op is! Het restaurant biedt ook afhaalgerechten aan. U kunt er onder meer terecht voor op houtvuur bereidde pizza’s.

  Kruidenier ter plaatse die elke dag open is

  Wilt u nog snel wat inkopen doen? Op dan naar de kruidenierszaak op de camping. U vindt er niet alleen een uitgebreid assortiment aan voedingsproducten met onder meer seizoensfruit en -groente, maar ook souvenirs, lokale producten en strandartikelen.

  Daarnaast kunt u elke dag terecht bij het servicepunt voor brood en zoete broodjes. Wat dacht u van verse chocoladebroodjes en croissants bij het ontbijt?

  ×