Ontdek de speciale aanbiedingen voor koppels, gezinnen en senioren aanbiedingen beschikbaar tot 29/02/2024 op Domaine Les Ranchisses Bekijk de aanbiedingen

Het zwemparadijs van camping Domaine Les Ranchisses

In het Yelloh! Village Domaine Les Ranchisses is meer dan 1.000 m² exclusief voorbehouden voor waterpret.

 

Dankzij de twee aquaparken, waarvan één overdekt, brengt u heerlijke middagen door in het water. Bubbelbaden, lagune, 2 buitenzwembaden, een overdekt zwembad, peuterbaden, Pentagliss-glijbanen ... De hele familie vindt hier zijn gading!

 

Tot slot ligt de camping ook vlak bij de Gorges de l’Ardèche. Dat betekent dat u kunt zwemmen in de Ligne-rivier, zowel ter plaatse op het Domaine Les Ranchisses zelf als even verderop.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot de rivier
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Massagestralen
  Hamam
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Sauna
  Zonneterras
  Glijbanen

  Twee complexen voor twee keer zoveel waterpret

  Mag een flinke portie waterpret voor u niet ontbreken op een campingvakantie, dan lost het Domaine Les Ranchisses al uw verwachtingen in. Op deze camping vindt u namelijk niet één maar twee zwemparadijzen.

  Op slechts enkele meters van de receptie bevindt zich een verwarmd zwemparadijs in de openlucht. De twee zwembaden zijn ideaal om enkele baantjes te trekken, waarna u lekker kunt relaxen in het bubbelbad. Uw kleine bengels vermaken zich ondertussen in alle veiligheid in het peuterbad, terwijl grote broer en zus keer op keer van de drie glijbanen zoeven.

  Op camping Les Ranchisses kunt u het hele jaar door zwemmen dankzij de overdekte ruimte die maar liefst 300 m² groot is. U vindt er een 25-meterbad, een lagune, een peuterbad, masserende waterstralen en een spa. Ideaal wanneer het weer het laat afweten! Op mooie dagen schuift het panoramisch dak deels open en hebt u toegang tot de bar.

  Private toegang tot de rivier

  U verkiest zoet water? Dan hebben we goed nieuws voor u! De camping heeft een eigen toegang tot de rivier. De Ligne loopt namelijk door het Domaine Les Ranchisses en in een brede bocht van de rivier kunt u zwemmen of een initiatie kanovaren volgen.

  Aan de zuidkant van de camping, net voorbij een kleine waterval, is het water erg ondiep. Dit is de ideale plek om met de kleinsten verkoeling te zoeken en te gaan pootjebaden. Zo geniet u tegelijk van de waterpret en het weergaloze natuurkader.

  Verken de Gorges de l’Ardèche

  Het Domaine Les Ranchisses is door zijn voortreffelijke ligging ook een ideale uitvalsbasis om de belangrijkste bezienswaardigheden van de Ardèche te bezoeken. Zo zit u er vlak bij de weergaloze Gorges de l’Ardèche. Een magnifieke omgeving voor een zwempartij!

  In deze bergkloven vindt u talloze schitterende zwemplekken, zoals de site van de Pont-d’Arc, het strand van Labeaume of de Cirque des Gens. Ontdek ook de ‘Trou de la Bastide’, een fantastische zwemplek op slechts 5 minuten van de camping.

  ×