Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Gavina

Houdt u van een relaxte of een sportieve vakantie? Met zijn tweeën of met de hele familie? Op camping Gavina met zijn ruime activiteitenaanbod vindt u sowieso uw gading! Maak gebruik van de rechtstreekse toegang tot de zee en volg een initiatie zeilen, stand-up paddle of duiken. Ondertussen kunnen de kids hun pret niet op in de kinderclubs.

  Onze kinderclubs

  Met speciale kinderclubs voor elke leeftijdsgroep en een heleboel verschillende activiteiten is camping Gavina een paradijs voor kinderen en tieners. Alles is aanwezig om een onvergetelijke vakantie te beleven en heel veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken! 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Uw kinderen zullen zich niet vervelen in de club kids. De hele dag door wordt hun een groot aantal verschillende knutsel- en spelactiviteiten aangeboden.

   • Knutselen
   • Twister
   • Binnenspelletjes
   • Buitenspelletjes…
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Hier zijn uw kinderen in de zevende hemel! De club juniors heeft in alles voorzien om uw kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen!

   • Knutselen
   • Twister
   • Binnenspelletjes
   • Buitenspelletjes
   • Bowlen…

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.

  •  van 10.00 tot 13.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur

  Onze activiteiten

  Met een groot aantal activiteiten op het campingterrein of daar vlakbij kan uw vakantie op camping Gavina niet anders dan een groot succes worden! Sport, spanning en sensatie, zwempartijen of culturele uitstapjes… U zult niet teleurgesteld worden tijdens uw verblijf in Spanje en ieders wensen worden vervuld!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Knutselworkshop
  Strandvolleybal
  Kanovaren kajakken
  Danslessen
  Stand up paddle-lessen
  Yogalessen
  Duik
  Speelzaal
  Pingpongtafels
  Mountainbike / Freeride
  Watersportclub
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Padel-tennis 500m
  Pretpark 30km
  Tochtjes te paard of met de pony 10km
  Ruitercentrum 10km
  Golf 16km
  Minigolf

  Activiteiten voor de hele familie

  Op camping Gavina zijn alle voorzieningen aanwezig voor aquagym, tennis, zaalvoetbal, basketbal en beachvolleybal… Tot groot plezier van zowel volwassenen als kinderen. Maar wilt u liever relaxen? Laat u dan verleiden tot een yogasessie of ga lekker languit liggen op een van de zonnebedden die speciaal voor u bij het zwembad en de jacuzzihoek zijn neergezet… Of u nu liever een actieve of een luiervakantie hebt, er is voor elk wat wils tijdens uw vakantie in Spanje!  

  Directe toegang tot het strand

  Profiteer van de bijzondere ligging van camping Gavina: zet koers richting strand! Zwemmen in de Middellandse Zee, zonnebaden op het strand, leren duiken of paddle surfen, of zandkastelen bouwen… Er is niets wat niet kan tijdens uw vakantie! 

  Sportieve activiteiten in de buurt

  De directe omgeving van de camping biedt een groot aantal mogelijkheden voor sport- en spelactiviteiten! U kunt paardrijden, golfen, paintballen en zelfs een attractiepark bezoeken; er is veel keus en voor elk wat wils. Zou u weleens een watersport willen leren, of beter onder de knie krijgen? Welkom in de jachtclub: u kunt er windsurfen, surfen, waterfietsen, SUP-lessen nemen en kajakken!

  Wilt u de regio en schitterende landschappen ontdekken? Huur dan een fiets en ga op avontuur.

  ×