Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Gavina Creixell, Costa Dorada

« Een topklasse camping aan de Costa Dorada met directe toegang tot een fijnzandstrand! »

8.7 10 447 scores Recensies

De diensten van camping Gavina

Vergeet alle dagelijkse beslommeringen tijdens uw vakantie aan de Costa Dorada! We hebben voor u in alles voorzien: een kleine supermarkt, bar en restaurant op het campingterrein, verkoop van toegangsbewijzen voor attractieparken… Camping Gavina maakt u het leven makkelijker!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Laadpaal elektrisch voertuig
Bakker
Kruidenier
Multimediaruimte
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen
Aanbieding halfpension
Waterpunt camper
Internationale dagbladen
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Uitzending op groot scherm
Restaurant
Kaartverkoop
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

Praktisch

Om het u tijdens uw verblijf zo makkelijk mogelijk te maken is er in het Yelloh! Village Gavina een kleine campingwinkel. U hoeft dus niet op een holletje een supermarkt te gaan zoeken. Meteen bij aankomst kunt u op het campingterrein uw meest noodzakelijke inkopen doen, inclusief heel veel versproducten!

Video Onze Diensten

Eetgelegenheden

Profiteer voluit van uw vakantie op camping Gavina! In de bar op het strand en in het restaurant kunt u iets gebruiken en opfrissen tegelijk. Ga makkelijk zitten, strek de benen languit en laat u bedienen! Eet u liever in uw accommodatie? Geen probleem! Op de camping zijn ook afhaalmaaltijden verkrijgbaar!

Receptie

Rustig aan, relax, u bent op vakantie! De receptie van de camping biedt u een groot aantal diensten aan, variërend van toeristische informatie en fietsverhuur tot de verkoop van toegangsbewijzen voor Jeep Safari, Tuna Tour, Camp Nou, Sagrada Familia, Port Aventura en Ferrari Land! Maak er gebruik van!

×