De diensten van camping Gavina

Vergeet alle dagelijkse beslommeringen tijdens uw vakantie aan de Costa Dorada! We hebben voor u in alles voorzien: een kleine supermarkt, bar en restaurant op het campingterrein, verkoop van toegangsbewijzen voor attractieparken… Camping Gavina maakt u het leven makkelijker!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Kaartverkoop
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  Praktisch

  Om het u tijdens uw verblijf zo makkelijk mogelijk te maken is er in het Yelloh! Village Gavina een kleine campingwinkel. U hoeft dus niet op een holletje een supermarkt te gaan zoeken. Meteen bij aankomst kunt u op het campingterrein uw meest noodzakelijke inkopen doen, inclusief heel veel versproducten!

  Eetgelegenheden

  Profiteer voluit van uw vakantie op camping Gavina! In de bar op het strand en in het restaurant kunt u iets gebruiken en opfrissen tegelijk. Ga makkelijk zitten, strek de benen languit en laat u bedienen! Eet u liever in uw accommodatie? Geen probleem! Op de camping zijn ook afhaalmaaltijden verkrijgbaar!

  Receptie

  Rustig aan, relax, u bent op vakantie! De receptie van de camping biedt u een groot aantal diensten aan, variërend van toeristische informatie en fietsverhuur tot de verkoop van toegangsbewijzen voor Jeep Safari, Tuna Tour, Camp Nou, Sagrada Familia, Port Aventura en Ferrari Land! Maak er gebruik van!

  Openingsperioden van onze diensten

  Dit jaar zijn de bar, het restaurant, de receptie en de minisupermarkt gedurende het hele seizoen open.

  Vidéo Services NL

  ×