Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Gavina Creixell, Costa Dorada

« Een topklasse camping aan de Costa Dorada met directe toegang tot een fijnzandstrand! »

8.7 10 447 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Gavina

Of u nu van het zwembad van de camping wilt genieten of in de Middellandse Zee wilt zwemmen, in het Yelloh! Village Gavina kan het allebei! Zwemparadijs met zwembad en peuterbad maar ook directe toegang tot een fijnzandstrand: de keus is aan u! Maak het uzelf naar de zin en geniet: het is tenslotte vakantie! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand
Bubbelbaden
Massagebanken met Bubbels
Jacuzzi®
Peuterbad
Zwembad
Zonneterras

Een zwemparadijs voor de hele familie

Het zwemparadijs van camping Gavina met zijn palmbomen, vlotten, waterval en waterjets kan met recht een oase worden genoemd! U zult erdoor betoverd worden! Het maximaal 1.40 m diepe zwembad en de Bubbelbad zijn ideaal om heerlijk te ontspannen… In het peuterbad direct naast het zwembad kunnen de jongste kinderen naar hartenlust spelen. Wacht niet langer en installeer u op een van de ligbedden bij het zwembad om voluit te genieten van uw vakantie onder de Spaanse zon!

Video zwemparadijs

Directe toegang tot het strand

U hoeft de auto niet te nemen om van de zee te gaan genieten, want het Yelloh! Village Gavina beschikt over een directe toegang tot het strand! Zwemmen in de Middellandse Zee, zandkastelen bouwen, sporten of lekker languit liggen op het zand… Uw vakantie wordt gegarandeerd onvergetelijk. En dat allemaal op een steenworp afstand van uw accommodatie! 

×