•  
  •  
Camping Gavina Creixell, Costa Dorada

Een topklasse camping aan de Costa Dorada met directe toegang tot een fijnzandstrand!

8.2 10 805 scores Recensies
Boek uw verblijf

Beoordelingen camping Gavina

_

Wilt u zonder zorgen op vakantie kunnen gaan? Lees dan nu meteen wat anderen van camping Gavina vonden! Accommodaties, animaties, diensten, u komt alles te weten over dit vakantiedorp aan de Costa Dorada! En vergeet aan het eind van uw verblijf vooral niet uw eigen oordeel en uw indruk van het Yelloh! Village Gavina achter te laten! 

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

805 scores
8,2 /10
Diena
Uit Grave
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/07/2019
    tot 16/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Zeer mooie kleine camping met vriendelijk personeel. Lekker restaurantje en leuke animatie.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Edwin
Uit Gorinchem
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/07/2019
    tot 06/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Heerlijk kunnen ontspannen op een rustige relaxte camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Robin
Uit Beek
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/07/2019
    tot 07/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Goede service, mooi zwembad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Wesley
Uit Dronten
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/08/2019
    tot 14/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

7
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Hendrik
Uit Beuningen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019
    tot 07/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Fijne plek aan het strand en zeer vriendelijke medewerkers Zeer fijne camping,Het sanitair is wel aan vervanging toe. Het is wel schoon maar is oud. Het restaurant kan nog wel wat hulp gebruiken om het wat soepeler te laten verlopen, en de kaart is te eenvoudig.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Emanuel
Uit Rijswijk
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/07/2019
    tot 25/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Heerlijke vakantie gehad. Fijn verblijf en vriendelijke mensen. Heel schoon sanitair ook en het hele terrein werd ontzettend netjes onderhouden!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Johannes
Uit Bloemendaal
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/07/2019
    tot 31/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer prettige ervaring .
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marcel
Uit Klundert
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2019
    tot 31/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Iets te weinig douches voor de campinggasten verder top
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Mergo
Uit Nijeveen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2019
    tot 29/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Mooi aangelegde camping. Kritische puntjes: iets te kleine plek, weinig schaduw (eigen caravan) en de mooiste plekken worden bezet door vaste/seizoensgasten.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Anouk
Uit Eijsden
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/07/2019
    tot 19/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We zijn dit jaar voor de 3e keer naar Camping Gavina gegaan, en het heeft weer onze verwachtingen overtroffen. We denken eraan om hier volgende jaar weer na toe te keren. Een hele fijn camping - zullen zeker ook een positieve review op Zoover voor jullie schrijven.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Wilhelmina
Uit Schoten
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019
    tot 14/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Heerlijke camping op een fantastische locatie
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Tom
Uit Apeldoorn
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/06/2019
    tot 20/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super fijn, goede service, fijn personeel mooie plekken!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Wilhelmlna
Uit Breda
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/04/2019
    tot 22/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

fijne camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Nathalia
Uit Hollande
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 14/06/2019
    tot 17/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Mooie camping, prachtig strand. Mooi zwembad. Leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Tom
Uit Wageningen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/04/2019
    tot 01/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

de camping is beter georganiseerdEr is 1 grote fout in het beleid en dat is :Er zijn voldoende autoparkeerplaatsen en toch wordt het parkeren van je auto toegestaan op je plek als daar plaats voor is . Dat is erg vervelend voor het vakantiegevoel en de kwaliteit van de campingDe 2 kampeerrijen vooraan het strand zouden zeker geen auto's op de kampeerplaats mogen staan . Je zit op de duurste plaatsen weer tussen het blik (auto's) te kijken . Zit je lekker buiten te ontbijten 's morgens en gaat de buurman weg met zijn auto zit je weer in de stank . Dus geen auto's meer op de 2 voorste rijen !!!!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Martin
Uit Amersfoort
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/04/2019
    tot 10/05/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Top, met het jaar zien we de camping verbeteren.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Erwin
Uit Duiven
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/04/2019
    tot 02/05/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Gave locatie, netjes, veel persoonlijke aandacht, genoeg te doen voor de kids.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Nanny
Uit Leiden
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/09/2018
    tot 06/10/2018

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

na 20 jaar Gavina zien we het wel veranderen. Jammer dat er veel kampeerplekken opgeofferd worden voor het plaatsen van huisjes.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Huub
Uit Soerendonk
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/09/2018
    tot 30/09/2018

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Al jaren hebben wij gekampeerd op Gavina. De laatste jaren hebben we de overgang van camping naar resort gezien.
Wij zijn gepensioneerd en naseizoen kampeerders, en voor ons hebben de aan het resort verbonden voorzieningen geen toegevoegde waarde maar geven daarentegen overlast. Er is naar onze mening (in de periode dat wij er waren) overdreven veel personeel voor het resort gebeuren en wellicht is dat ook de oorzaak van de enorme prijsstijging ten opzichte van voorgaande jaren. We hebben gezien dat de campings in de regio waarnaar wij gekeken hebben voor deze periode véél lagere prijzen hebben.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten :
Nico
Uit Oldenzaal
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/09/2018
    tot 01/10/2018

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Het personeel is zeer vriendelijk en berijd tot het geven van service. Echter het boekingssysteem werkt mijns inziens nog niet helemaal goed. Dit was voordat Gavina over werd genomen door Yellow Vilage wel het geval. Het was nu de 2e keer dat de boeking niet klopte, dit ligt zeer zeker niet aan het personeel! Het zou dan ook prettig zijn hier meer aandacht aan te geven.
Nog een opmerking over het sanitair blok bij het zwembad. Het onderhoud en de voorziening is rond uit zeer matig. De toiletten en de douches zijn niet schoon. De goten zitten verstopt er zitten insecten die alleen bij niet schoongemaakte ruimtes komen. De muren brokkenlen af, alles is vies en vet. Positief was dat er altijd lekker warm water was.
Dan als laatste nog een opmerking over de EHBO. Tijdens ons verblijf werden wij geconfronteerd met een reanimatie, ik was één v/d hulpverleners. Tijdens deze reanimatie is er een AED van Gavina in gezet. Dit apparaat was verouderd en sprak alleen Spaans. Het zou zeer wenselijk zijn als het volgende apparaat Engels spreekt. Daarnaast zou het ook zeer wenselijk zijn dat lifegards ook daadwerkelijk gediplomeerd EHBO zijn. Verder vond ik dat er na de reanimatie geen enkele nazorg was. Dit vond ik erg betreurenswaardig.
De plek (1e rij) blijft fantastisch en dat en het vriendelijke persooneel maakt dat wij nog weer komen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sofle
Uit Gent
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 28/08/2018
    tot 13/09/2018

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

We hadden een leuke vakantie, enkel jammer dat er bij grote onweders een deel van de camping telkens onder water kwam te staan,... daardoor is onze voortent onder water gelopen en kon je dikwijls niet van punt a naar b zonder natte schoenen/voeten. Zo kwam er bijvoorbeeld spring en huppel werk aan te pas als je zonder nat te worden naar het wc wou gaan,...
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Henriette
Uit Groenlo
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/08/2018
    tot 02/09/2018

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Het was wederom een goede vakantie. Waar ik alleen erg ontevreden over ben is de herrie bij het restaurant. Ik kom om de zee te horen en op het strand mijn rust te vinden. Wanneer ik dan elke avond wordt lastig gevallen door keiharde muziek en praten, stoort mij dat enorm.
Daarnaast is het zo'n slechte geluidskwaliteit dat het pijn doet aan mijn oren. Ik was dan ook blij dat ik niet in het hoogseizoen aanwezig was.
Het is mogelijk om ervoor te zorgen dat campinggasten nog gewoon tegen elkaar kunnen praten, ook al wordt er van alles georganiseerd bij het restaurant. Daarvoor is het nodig om contact te zoeken met creatoaudio (zie: http://www.creatoaudio.com). Marcel Croese kan ervoor zorgen dat elke campinggast tevreden is.
Ik ben voor het laatst ongeveer 10 jaar geleden vaak op camping Gavina geweest en ik weet zeker dat er veel meer mensen voor hun rust naar deze camping komen. En dan kun je zeggen dat je verder weg van het restaurant moet gaan zitten, je kunt dan echter niet in een huisje zitten en dat is toch wel erg prettig omdat de huisjes op het strand erg aantrekkelijk zijn.
In oktober kom ik weer naar camping Gavina. Ook weer voor mijn rust en om te schrijven. Hopelijk is er dan geen herrie meer zodat ik andere schrijvers uit kan nodigen om met mij mee te gaan naar de camping.
Vriendelijke groet,
Jette van der Hoeven
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Alex
Uit Emmen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/08/2018
    tot 24/08/2018

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

De camping ligt heel erg mooi direct aan zee. Het is er netjes en verzorgd. De camping heeft een intieme sfeer.
De camping hanteert echt te hoge prijzen in het hoogseizoen om op de eerste of tweede rij te staan en dan is dat nog exclusief het gebruik van Wifi. Het is voor ons een reden om niet meer naar Gavina te gaan.
Ik heb over het bovenstaande punt, voordat wij naar Gavina afreisden, een mail gestuurd en daar geen reactie op ontvangen. Vervolgens heb ik gebeld en verwees men mij weer naar de mail, maar een reactie bleef uit. Ik krijg wel direct allerlei andere mail binnen, maar ik had graag een reactie ontvangen op mijn vragen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Johannes
Uit Wijtgaard wytgaard
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/07/2018
    tot 10/08/2018

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

• Goede ontvangst bij receptie.
• Veel personeelsleden in het restaurant matig/slecht, ongemotiveerd.
• (cocktail)Bar savonds maar één man personeel, en in restaurant schenken ze niet 'los'...
• Matrassen echt aan vervanging toe!
• Geen ligbedden bij accomodatie (staat wel in brochure)
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ingwar
Uit Spijkenisse
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/08/2018
    tot 10/08/2018

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Heerlijk. Gewoon perfect
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Laatst bezochte campings
×