Beoordelingen camping L’Atlantique

U hebt een vraag of wilt graag weten wat andere vakantiegangers van het Yelloh! Village L’Atlantique vonden? Dan zit u goed! U vindt hier alle beoordelingen van camping L’Atlantique. Zo kunt u meteen in alle rust uw ideale vakantie voorbereiden: accommodaties, zwemparadijs, kinderclubs, eetgelegenheden, dienstenaanbod … Hier krijgt u het antwoord op al uw vragen. Vertrouw voor uw volgende vakantie bij Yelloh! Village op de beoordelingen van de andere campinggasten en ontdek vervolgens zelf hoe leuk een verblijf in de Finistère is!

7.9 /10
1056 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

MARLIES
Uit Leeuwarden - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/08/2022 tot 24/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Prima faciliteiten !
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

LINDA
Uit Vlissingen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 17/08/2022 tot 31/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Een hele fijne vakantie gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

RALPH
Uit Roermond - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 20/08/2022 tot 27/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Leuk, maar we zijn na twee keer eerder een bezoek aan yelloh village le grand Pins beter gewend.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo en bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête in te vullen. Het spijt ons te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen nota van uw opmerkingen om onze kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Tot snel in een van de Yelloh!
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

RALPH
Uit Tilburg - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 03/08/2022 tot 17/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Zwembad en ligging (omgeving) is top. Begeleiding vanuit camping mag persoonlijker. En het sanitair (douches) was aan vervanging toe.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

YVONNE
Uit Groningen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 12/08/2022 tot 24/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooie ligging, schoon sanitair. Toiletgebouwen slecht verlicht, zwembad bij de hokjes erg vies, park slecht verlicht, slecht onderhouden kampeerplekken, veel lawaai ‘s avonds, ondanks security.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

LUKE
Uit Goirle - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/08/2022 tot 24/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Prima verblijf met een aantal aandachtspunt
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

GERDIEN
Uit Kampen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/08/2022 tot 21/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Zeer schone stacaravan, leuke camping alleen jammer dat de animatie niet een beetje meer Nederlands of Engels kon !! Eten bij de zwembad bar is echt heel erg slecht en mega duur….. restaurant is daarin tegen goed !
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

ESMEE
Uit Wouw - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/08/2022 tot 20/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Het verblijf was op zich Oke, echter hadden we wel wat aan te merken. Sommige dingen zijn persoonlijk andere dingen verwijtbaar.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

JOLIJN
Uit Amersfoort - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/08/2022 tot 17/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie camping, dicht bij zee en mooi zwembad. Aanrader!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

LEONIE
Uit Waalwijk - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 31/07/2022 tot 07/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooi park, fijn zwembad, veel te doe
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Mr HuibersHallo en bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in het Yelloh! Atlantisch dorp. We houden rekening met uw opmerking over de wachttijd bij aankomst. We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in Bretagne!
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

ANDY
Uit Zelzate - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2022 tot 31/07/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Leuke camping, groot zwembad en vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons deze opmerking te sturen, we zijn verheugd om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring op de Yelloh! Village Atlantique. Het is een genoegen om te vernemen dat u genoten heeft van uw verblijf in Fouesnant. De mening van onze klanten is erg waardevol voor ons. In het belang van continue verbetering zullen we uw opmerkingen over de wifi naar ons technische team sturen. In de hoop u nogmaals te mogen verwelkomen,
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

MONIQUE
Uit Breda - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 31/07/2022 tot 07/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Prima camping, stacaravan is basic en staplek in halfschaduw. Zwembad is oké, helaas werkte de douche niet en was het voetenbadje ranzig dus dat was minder hygiënisch. Melding van gemaakt maar is helaas niet geregeld. WiFi liet te wensen over. Camping winkeltje is redelijk uitgebreid en de hele dag zijn er verse producten zoals brood, fruit en groente beschikbaar maar zoals meestal zijn de producten duur. In de buurt zijn genoeg betaalbare supermarkten te vinden. Oceaan en strand zijn op loopafstand.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Beste kampeerder, Namens het hele team hier op Camping Atlantique Yello! Village, ik wil u hartelijk bedanken voor de tijd die u heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen. Het spijt ons te lezen dat u problemen heeft met uw accommodatie, maar we zijn blij om te zien dat ons onderhoudsteam alles zo snel heeft kunnen oplossen! We zijn verheugd te vernemen dat u goede herinneringen aan uw camping in Bretagne zult bewaren! Hartelijke groeten,
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

AREND
Uit Middelkerke - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/07/2022 tot 26/07/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Grote, mooie camping, maar druk.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Allereerst willen we u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken van uw ervaring op Camping de l'Atlantique te delen. We noemen bepaalde punten als verbeterpunten. Wij nemen nota van uw opmerking over de sanitaire voorzieningen en bieden hiervoor onze excuses aan. Wij hopen dat deze ervaring u niet heeft belet om van uw verblijf in Bretagne te genieten en danken u nogmaals voor het delen van uw indrukken met ons. Goede dag
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

SEBASTIAAN
Uit Purmerend - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 17/07/2022 tot 24/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Het huisje was ruim en mooi.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Mijn oprechte dank voor alle vriendelijke woorden en ik waardeer het oprecht dat u de tijd neemt om uw mening te delen. Ik ben bevoorrecht om te horen dat de accommodatie uw verwachtingen heeft overtroffen. Uw vriendelijke woorden zullen met het hele team worden gedeeld, omdat ze hen allemaal zullen inspireren om door te gaan en te verbeteren met wat ze doen. Ik kijk ernaar uit u nu al te mogen verwelkomen voor nog een heerlijk verblijf bij ons. Hartelijke groeten,
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

JON
Uit Hilversum - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2022 tot 31/07/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Top personeel en alles schoon
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Wir freuen uns sehr, dass Ihr Aufenthalt auf dem Campingplatz Atlantic Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir danken Ihnen für Ihre Wertschätzung für den Service unseres Personals. Getreu unseren Servicewerten, Camping de l'Atlantique, bemühen wir uns, einen qualitativ hochwertigen Service zu garantieren. In der Hoffnung, Sie bald bei uns begrüßen zu dürfen,
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

FERNANNE
Uit Roden - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2022 tot 03/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie camping, kloppend met de foto's op de website. Schoon en overzichtelijk. Zeer snelle hulp bij dingen die gerepareerd moesten worden ( geen oude huisjes, maar toevallig 2 dingen gehad die kapot gingen) Het enige wat ontbrak voor ons was goede wifi, op onze plek (R19) was er geen enkel signaal, maar daar adverteerden jullie ook niet mee, dus dat was niet erg maar wel jammer voor de kinderen.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
We zijn oprecht verheugd dat uw verblijf op camping Atlantic aan uw verwachtingen heeft voldaan. We noteren uw verbeteras wifi-locatie R. In de hoop u spoedig in ons midden te mogen verwelkomen,
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

ROBIN
Uit Middelburg - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2022 tot 03/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Heerlijk verblijf gehad, als jong gezin. Het park is fijn ingedeeld, een prachtig schoon en goed onderhouden zwembad, er is een SpeelBambini en een mooi groen pad richting het strand. In de omgeving ook genoeg te verkennen. De animatie was zo enthousiast en organiseren elke dag en avond wel iets. Ik zou deze camping absoluut aanraden en is z'n 5sterren zeker waard!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Cher Hôte, Mijn oprechte dank voor alle vriendelijke woorden en ik waardeer het oprecht dat u de tijd neemt om uw mening te delen. Ik ben bevoorrecht om te horen dat onze Ambassadeurs uw verwachtingen hebben overtroffen en zo'n geweldige rol hebben gespeeld om ervoor te zorgen dat u zeer speciale en onvergetelijke gelukkige herinneringen had. Uw vriendelijke woorden zullen worden gedeeld met al het personeel, omdat ze hen allemaal zullen inspireren om door te gaan en te verbeteren met wat ze doen. Ik kijk ernaar uit u nu al te mogen verwelkomen voor nog een heerlijk verblijf bij ons. Hartelijke groeten, Laurent
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

JASPER
Uit Oud beijerland - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 18/07/2022 tot 03/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Leuke camping met een super zwembad en heel veel activiteiten voor jong en oud.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
We zijn oprecht verheugd dat uw verblijf op camping Atlantic aan uw verwachtingen heeft voldaan. In de hoop u spoedig in ons midden te mogen verwelkomen,
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

JOEY
Uit Rijnsburg - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2022 tot 31/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Heerlijke vakantie gehad. Hele mooie camping!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
We waren verheugd u te mogen verwelkomen. Fijne dag en tot snel.
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

ROBERT
Uit Apeldoorn - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 13/07/2022 tot 22/07/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Alles netjes verzorgd
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Bedankt voor uw feedback. Tot snel bij Yelloh!
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

JOKE
Uit Den haag - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2022 tot 30/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
We hebben genoten. Het was een heerlijke omgeving, mooie camping.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo en bedankt dat u de tijd heeft genomen om op onze enquête te reageren. Wij wensen u een fijne dag.
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

PETER
Uit Diepenbeek - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 08/07/2022 tot 16/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
prima
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo und vielen Dank für dieses Feedback.Das Sammeln der Eindrücke unserer Kunden offenbart oft Verbesserungsmöglichkeiten, eine unschätzbare Inspirationsquelle für unser kleines Team.Vielen dank und guten Tag.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

IVO
Uit Breda - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/04/2022 tot 07/05/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

7 /10
We zijn betere gewend van een Yelloh! Village camping.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

×