Het zwemparadijs op camping L’Atlantique

Op camping L’Atlantique wacht de hele familie een flinke portie waterpret. Om ten volle van uw verblijf te genieten, beschikt u over een uitzonderlijk aquapark van maar liefst 4.000 m². Glijbanen, een waterboom, een overdekt zwembad, een peuterspeelbad … Samen goed voor vele uren vermaak! Toe aan wat frisse zeelucht? De Atlantische Oceaan ligt nauwelijks 400 meter verderop. Een bonus van formaat! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Overdekt Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Het zwemparadijs: 4.000 m² puur geluk

  Ontdek tijdens uw vakantie in de Finistère dit uitgestrekte aquapark voor de hele familie. Het Yelloh! Village L’Atlantique heeft overal aan gedacht! Zin om een frisse duik te nemen en heerlijk te relaxen? Kom tot rust in het kabbelende water van het 700 m² grote buitenzwembad of ga lekker zonnebaden op een van de ligstoelen van het zonneterras. Mag het wat meer fun zijn, kies dan voor de 90 meter lange buitenrivier of probeer de verschillende glij-ervaringen van de glijbanen: drie vertrekpunten voor een zigzagparcours van maar liefst 300 meter. Sensationeel! Laten de weergoden het afweten? Op dan naar het overdekte zwembad van 1.200 m² dat in 2 zones verdeeld is. Een zwembad met peuterspeelbad, een waterboom, een bijna 30 meter lange boot en een binnenglijbaan van wel 70 meter … En dat allemaal in deze overdekte ruimte! Het wordt een vakantie met extra veel waterpret!  

  Zwemshorts zijn ten strengste verboden in het zwemparadijs. Alleen aansluitende zwemkleding is toegestaan.

  De Atlantische Oceaan: op slechts 400 meter van de camping

  Jawel, dat hebt u goed gelezen! De Atlantische Oceaan ligt slechts 400 meter verderop. U kunt er te voet of op de fiets naartoe. Een weg door het dennenbos en het helmgras voert u naar een uitgestrekt zandstrand. Ideaal om te relaxen, strandwandelingen te maken, tijd door te brengen met vrienden of familie … Of neem een picknick mee en maak er een hele dag aan het strand van. Dit is precies wat u verwacht van een vakantie aan zee!

  Zwemmen

  ×