Dienstenaanbod op camping L’Atlantique

Maak het u makkelijk op vakantie en geniet van het dienstenaanbod op camping L’Atlantique. Maak kennis met de ‘Paquebot’, ons unieke en centrale ‘shoppingcenter’. U vindt er een kruidenier, een wasruimte, een verhuurdienst voor fietsen of skelters, restaurants, een bar ... Dankzij onze teams die altijd voor u klaarstaan, wordt u op uw wenken bediend. Er wacht u dan ook een fantastische vakantie in Bretagne!

Onze diensten

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  Een probleem? De receptie weet altijd raad!

  Meteen bij uw aankomst staan onze receptieteams voor u klaar met een brede glimlach en een onverwoestbaar humeur. Hun missie? U met raad en daad bijstaan! Dus … hebt u een probleem tijdens uw verblijf? Een vraag over openingstijden of animatieactiviteiten? Doe gerust een beroep op onze teams die uitblinken in professionalisme en luisterbereidheid. Wilt u de omgeving verkennen of zoekt u een familieactiviteit in de buurt? De receptie heeft steevast een gouden tip voor u. Wellicht hebt u nu al begrepen dat u maar beter weet waar u de receptie kunt vinden! 

  Toe aan een portie gezelligheid? De bar is open!

  Voor een gezellig samenzijn gaat er niets boven de bar van de camping die u hartelijk welkom heet in een modern en licht interieur. Dankzij de opgestelde reuzenschermen hoeven sportliefhebbers geen enkel sportevenement te missen. Meer nog, tijdens de uitzending genieten ze ook nog eens van een heerlijke cocktail. Wie in alle rust een glas wil drinken, voelt zich de koning te rijk op het panoramisch terras, een ideale plek bovendien om van de zonsondergang te genieten!

  Trek in een lekker etentje? Op naar de restaurants!

  Voor kleine trek of een snelle hap moet u in de snackbar zijn. U vindt er een ruime keuze aan afhaalgerechten: pizza, panini’s, hamburgers, hotdogs of tosti’s. Geniet van onze gerechten op het terras van uw cottage of op het strand dat op slechts 400 meter van de camping ligt.

  Verkiest u een rustig etentje met bediening aan tafel, dan bevelen we u het restaurant van de camping aan. Het serveert heerlijke gerechten om samen met vrienden of familie van te genieten: huisbereide klassiekers maar ook regionale specialiteiten. Aan afwisseling geen gebrek op camping L’Atlantique!

  Nog meer diensten, speciaal voor u!

  Ter plaatse vindt u niet alleen een kruidenier om u uit de nood te helpen, maar ook een minisupermarkt van maar liefst 250 m². Uw auto hebt u dus niet nodig: u kunt al uw weekinkopen gewoon op de camping doen. In het aanbod zitten basisproducten, lokale groenten en streekproducten. Alles is er! Tevreden?

  ×