Animatie in het Yelloh! Village L’Atlantique

Op camping L’Atlantique vermaakt de hele familie zich opperbest. Wat dacht u van een zumba-sessie terwijl de kids zich samen met hun nieuwe vrienden uitleven in de kinderclubs? In de avond vindt u elkaar terug op het multisportterrein voor een spannend partijtje basketbal. En wilt u de omgeving van het Yelloh! Village verkennen, neem dan gewoon de fietsroute en het avontuur kan beginnen!

  Speelruimte

  Onze kinderclubs

  Uw kinderen zijn tussen 5 en 17 jaar oud? Super! Dan kunnen ze terecht in de kinderclubs die precies op hun leeftijd en voorkeuren afgestemd zijn. Er wachten hen een heleboel ludieke, creatieve en sportieve activiteiten. Ontdek meteen hoe hun vakantieprogramma eruitziet.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   In de Kids Club hebben uw oogappels tijdens de familievakantie de tijd van hun leven dankzij het geniale animatieteam dat voor de omkadering zorgt!

   • Artistieke expressie
   • Spelen in groep
   • Natuurverkenning
   • Knutselactiviteiten
   • Minidisco
   • Shows
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Om nieuwe activiteiten te ontdekken, vrienden te maken of gewoon lol te trappen: daarvoor kunnen uw kinderen van 8 tot 12 jaar terecht in de Juniors Club.

   • Artistieke expressie
   • Spelen in groep
   • Natuurverkenning
   • Buitenspelen
   • Minidisco
   • Shows
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Omdat het belangrijk is dat ook uw tieners zich tijdens hun vakantie op de camping vermaken, hebben we voor een Teens Club gezorgd.

   • Voetbaltoernooien
   • Strandspelen

  Onze activiteiten

  U hecht veel belang aan de activiteiten tijdens uw campingvakantie? In het Yelloh! Village L’Atlantique vindt u een uitgebreid animatieaanbod. Zowel ter plaatse als in de buurt valt er van ’s ochtends tot ’s avonds sowieso wat leuks te beleven!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Strandvolleybal
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Pedaalkarts
  Speelzaal
  Minigolf
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Volleybalveld

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken
  Casino 8km
  Zeilwagen rijden 35km
  Kitesurflessen 8km
  Windsurflessen 4km
  Stand up paddle-lessen 2km
  Surflessen 8km
  Tennislessen 2km
  Zeillessen 2km
  Escape game in de openlucht 18km
  Paintball 17km
  Avonturenpark 20km
  Vissen 2km
  Duik 2km
  Tochtjes te paard of met de pony 9km
  Golf 6km
  Klimmuur of -ruimte 5km

  Een paradijs voor het jonge volkje

  Camping L’Atlantique heeft alles in huis om uw kroost gelukkig te maken. Zowel jonge kinderen als tieners kunnen terecht in de kinderclubs met aangepaste activiteiten voor elke leeftijd: groepsspelen, sporttoernooien, spelactiviteiten … Nadat ze zich uitstekend vermaakt hebben in de kinderclubs, zullen de jongsten het geweldig vinden om hun vrienden te ontmoeten tijdens buitenspelletjes. Oudere kinderen vinden de weg naar het multisportterrein: ideaal voor een spannend partijtje basketbal! En wat heeft het Yelloh! Village nog meer te bieden? Een overdekte speelruimte (600 m²) met als thema ‘piraten’. De kleinsten worden er ondergedompeld in een kleurrijke, ludieke wereld met glijbanen, springkastelen, een ballenbad, meubilair op kindermaat … Ze vinden het gewoon enig!

  Activiteiten ter plaatse voor de hele familie

  Een campingvakantie is een echt familiegebeuren. Dat hebben we op camping L’Atlantique goed begrepen en dus bieden we u een ruime keuze aan activiteiten om samen met vrienden of familie van te genieten. U houdt van teamsporten? Op dan naar het multisportterrein, de tennisbaan of het volleybalveld! Verkiest u een activiteit waarmee u zich op uw eentje kunt uitleven? Neem dan deel aan de steps-, fitness-, zumba- en aquafunsessies die onze animatoren aanbieden. Voor een relaxte familieactiviteit kunt u terecht op de petanque- of minigolfbaan. U merkt het zelf: de hele dag lang hebt u de keuze uit talloze activiteiten.

  Verken de omgeving

  Wie aan de oceaan denkt, denkt meteen ook aan watersporten: surfen, zeilen, stand-up paddle, kanoën … Keuze zat! Of verkiest u een activiteit voor de hele familie? Een boottocht om de streek te verkennen, een touwenparcours, een middag karten … Leuke activiteiten waar jong en oud samen van kunnen genieten. Voor wie de omgeving wil verkennen, gaat er natuurlijk niets boven een fietstocht. Fietsen kunt u ter plaatse huren en vanaf camping L’Atlantique hebt u rechtstreeks toegang tot de 160 km aangelegde fietspaden van Bénodet tot Concarneau.

  ×