Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Lascaux Vacances

Camping Lascaux Vacances biedt tal van sportieve of rustige activiteiten in een aangename sfeer om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er is aan alle voorkeuren en leeftijden gedacht. 

  Onze kinderclubs

  In het Yelloh! Village Lascaux Vacances zullen je kinderen dol zijn op de animatie. Hier leven ze een hele vakantie tussen de kastelen en de ridders, de prehistorie en de fabeldieren, ... De clubs zijn geopend van juli tot augustus en zijn aangepast aan de leeftijd. Ze worden bemand door bekwame animatoren die je helpen om optimaal te genieten van deze prachtige ontdekkingen.

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar
   Hoogseizoen

   Sport, animaties, knutselen … Tijdens hun campingvakantie kunnen de kinderen aan heel veel activiteiten meedoen.

   • Manuele workshops
   • Schilderen op steen
   • Schattenjacht
   • Openluchtspellen
   • Shows
   • Op ontdekking in de natuur

  Onze activiteiten

  In het Lascaux Vacances staat ons hele team ter beschikking om je het leven op vakantie gemakkelijker te maken.  Talrijke diensten ter plaatse bezorgen je een zorgeloze vakantie.

  Goed om te weten: de gebeurtenissen vonden plaats in juli en augustus.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Lasergame in de openlucht
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Minigolf
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 8km
  Avonturenpark 22km
  Vissen
  Quad 35km
  Vliegen met een luchtballon 29km
  Ruitercentrum

  Sportieve activiteiten

  In het camping Lascaux Vacances kan je meedoen aan de activiteiten en animaties die ter plaatse voorgesteld worden: volleybal-, waterpolo-, voetbal of petanquewedstrijden.

  Vanaf onze camping kunt u lopen naar het mooie dorp Coly-Saint-Amand, waarvandaan diverse wandelpaden vertrekken.

  Geniet van de schoonheid van de omgeving en van de waterpret: kom kanovaren of vissen op de Vézère, één van de zijrivieren van de Dordogne. De afdalingen met de kano zijn de beste manier om onze mooie vallei te ontdekken.

  De trampoline en de tokkelbaan

  Niks leuker toch voor uw kinderen dan een volledig beveiligde reuze trampoline, voor uren van gelach en plezier? En daarnaast een apenbrug en reuze ballen! Dankzij deze tokkelbaan wanen uw kinderen zich echte kleine Tarzans! Er is een vangnet voorzien zodat zelfs de grootste waaghalzen in alle veiligheid acrobatische toeren kunnen uithalen.

  Uw avonden

  ’s Avonds verzamelt groot en klein in een gezellige, familiale sfeer op het terras van de bar of voor het podium. Verscheidene keren per week is iedereen welkom op een disco- of karaokeavond, een concert, een thema-avond, een dansfeest,... Onze doelstelling: u aangename avonden bezorgen zonder iemands rust te verstoren.

  Goed om te weten: in juli en augustus is er avondentertainment.

  ×