Camping Lascaux Vacances: in de buurt

Binnen een straal van 20 km rond het Yelloh! Village Lascaux Vacances kan je de vallei van de Vézère bezoeken die door de UNESCO werd geklasseerd als werelderfgoed en een duik nemen in de prehistorie. Wij beloven je een onvergetelijke vakantie op de tal van prachtige sites.

Camping Lascaux Vacances

189 impasse des Malénies,

24290 Coly-Saint-Amand

FRANKRIJK

Ligging

Sarlat, 22 km
Luchthaven van Brive - Vallée de la Dordogne , 35 km
Station van Sarlat, 24 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 45° 3' 18'' Lengtegraad: E 1° 14' 32''

Toeristische plaatsen

Steden

La Roque Saint Christophe

Niet veel verder, tussen Montignac en Les Eyzies, vind je één van de mooiste landschappen van de Périgord: de enorme klif van La Roque Saint Christophe met zijn natuurlijke grotten die al in de prehistorie door de mens bewoond werden (-55000 jaar).

La Roque Saint-Christophe
24620 Peyzac-le-Moustier

www.roque-st-christophe.com

Mooie kastelen en dorpen

Je vindt talrijke kastelen langs de weg naar Sarlat. Beynac - met de organisatie van de Comté du Périgord - wordt één van de vier baronnieën van de Périgord en werd veroverd door Richard Leeuwenhart. Castelnaud (waar de film "les Visiteurs" werd gedraaid), les Milandes (het oude verblijf van Joséphine Baker), ... 

Proef van de gastronomie van de Périgord!

Fijnproevers en levensgenieters wanen zich hier in het paradijs! Ganzen- en eendenlever, konfijten, eekhoorntjesbrood, truffels, cabécou (klein geitenkaasje), noten, aardbeien, ... De beroemde gastronomie van de Périgord is een feest voor je smaakpapillen. Wie onze selectie van goede adresjes uitprobeert ontdekt recepten tussen traditie en innovatie. Hier krijg je ook de gelegenheid om de lokale producenten te ontmoeten die je de smaak van hun lokale producten met plezier leren kennen.

×