De diensten van de camping Lascaux Vacances

Minigolfen, voetballen of petanquen? Of dolce far niente bij het zwembad? U beslist! Ontdek het activiteitenaanbod van camping Lascaux Vacances en trakteer uw familie op een vakantie uit de duizend. De kids hebben hun eigen zomerprogramma al gekozen: de ludieke en sportieve animatie van de Kids Club en de Juniors Club overtuigt hen meteen! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Gemeenschappelijke barbecue
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Aanbieding halfpension
  Waterpunt camper
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  Een behulpzame receptie

  Beleef met deze echte conciërgediensten een geweldige vakantie dicht bij de natuur! U zult hier het gevoel hebben in een luxe hotel te verblijven, met een bijzonder ruim aanbod aan diensten die uw verblijf nóg aangenamer maken. Uitleenservice van apparatuur, hulp bij het reserveren van kaartjes, toeristische tips… U vindt bij de receptie alles wat u maar nodig hebt! Voor al je behoeften tijdens je verblijf staat ons dynamische en sympathieke team voor je klaar: wij helpen je de omgeving te verkennen en je een zo aangenaam mogelijke vakantie te bezorgen.

  Het restaurant van de camping

  Vakantie betekent ontspannen! Dus kom met uw familie of vrienden naar het restaurant van camping Lascaux Vacances. Elke dag wordt een ander menu aangeboden op basis van verse streekproducten waaronder foie gras, eend… Maar u kunt hier ook terecht voor klassiekere gerechten als salades, pizza, hamburgers… Er is voor elk wat wils.

  Een kruidenierswinkel voor uw gemak!

  Maak u het leven makkelijk en profiteer van de kruidenierswinkel op de camping! Hoeft u even niet te rennen en te vliegen! Deze heel handige minisupermarkt helpt u gedurende uw verblijf altijd uit de brand; u kunt er al het hoogstnoodzakelijke vinden. En daarbij ook streekproducten: een goede manier om de vele smaken van de Dordogne te leren kennen!

  ×