​Ontdek alle activiteiten op camping Le Lavedan

U bent dol op fietsen? Dan bent u vast blij te horen dat de fietsroute ‘Voie verte des Gaves’ in de buurt van camping Le Lavedan voorbijkomt! En de anderen? Ook voor hen hebben de animatoren van de camping heel wat activiteiten in de aanbieding: aquabike, yogales, teamsporten, darts … En uw kleine rakkers? Die kunnen zich naar hartenlust uitleven op de speelweide, het springkasteel en de schattenjacht!

  Spelen in de openlucht

  Op camping Le Lavedan is alles aanwezig om kinderen plezier te bezorgen! Vlak bij het zwembad zijn een speelterrein met een gedeelte voor kinderen van 4 tot 6 jaar en twee andere voor oudere kinderen ingericht. Met ook nog 2 pingpongtafels, een peuterbadje en een springkasteel is alles aanwezig wat kinderen nodig hebben om zich een vakantie lang te vermaken.

  Activiteiten voor uw kinderen

  In het hoogseizoen biedt de camping een groot aantal activiteiten voor uw kinderen aan: schattenjachten, houten spelen, knutselworkshops, sportieve activiteiten… Mogelijkheden genoeg dus om te lachen, te spelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken! 

  Openingstijden van de activiteiten voor kinderen

  In juli/augustus.

  • twee keer per week, van 10.30 uur tot 12.00 uur

  Onze activiteiten

  Zin om leuke dingen te doen tijdens uw campingvakantie? Wees gerust: het Yelloh! Village Le Lavedan biedt zowel sportieve activiteiten overdag als avondactiviteiten aan. Daarnaast stellen de voorzieningen op de camping en de activiteiten in de omgeving u in staat om ten volste van uw verblijf te genieten.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Yogalessen
  Collectieve sporten
  Petanquebaan

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 2km
  Canyoning / rafting 2km
  Casino 3km
  Klimlessen 15km
  Paragliding 3km
  Avonturenpark 3km
  Vissen 2km
  Ski 20km
  Via ferrata 20km
  Mountainbike / Freeride 10km
  Ruitercentrum 5km
  Golf 10km
  Minigolf 2km
  Tennisplein 2km

  Activiteiten voor de hele familie

  Bent u een liefhebber van petanque, pingpong of darts? Of houdt u meer van sportieve activiteiten als waterpolo, voetbal of een sessie aquagym? Er zijn heel veel activiteiten om tijdens uw vakantie op camping Le Lavedan met de hele familie te doen! Voor elke campinggast, van de jongste tot de oudste, is er hier wel een activiteit die bij zijn leeftijd en wensen past.

  Activiteiten in de directe omgeving van de camping

  Canyoning, tennis, schermvliegen, rafting, boomklimmen of zomerrodelen: u vindt altijd iets te doen tijdens uw vakantie in de Hautes-Pyrénées! En waarom zou u niet van uw verblijf profiteren om de flora en de fauna van de regio te verkennen? Dierenparken, grotten, de Pic du Midi… Laat u betoveren! 

  Het Lac de Lourdes op 15 km

  Op maar 15 kilometer van de camping ligt het Lac de Lourdes. Ideaal in het hoogseizoen om er een frisse duik te nemen of te watersporten (waterfietsen, kanoën, suppen en vissen), of om te wandelen of op de mountainbike een ritje rond het meer te fietsen.

  Fietsen op elk niveau

  Ga de regio op de fiets of lopend verkennen! De 'Groene weg' of Voie verte de Gaves loopt op 500 m van de camping, tussen de stadjes Cauterets en Lourdes. Overal langs het pad staan borden met informatie over de 11 Pyreneeëndorpen op de route. Geniet van een bijzonder uitzicht over de omringende natuur. Echte sportievelingen kunnen de legendarische cols uit de Tour de France gaan bedwingen: de Soulor, de Aubisque, de Hautacam… Wacht niet langer! Pak uw fiets en treedt in het spoor van de grootste renners!

  De avonden op de camping

  Camping Le Lavedan organiseert in het hoogseizoen twee keer per week en in het laagseizoen af en toe maaltijdavonden. Op het programma staan karaoke, bingo, een show of een themamaaltijd als de beroemde mosselen met friet. 

  ×