Zwembad en waterpark in camping Le Lavedan

Profiteer van het zwemparadijs van camping Le Lavedan tijdens uw verblijf: overdekt en verwarmd zwembad, glijbanen en een peuterbad wachten op uw komst! Zwemt u liever in de vrije natuur? Ga dan naar het Lac de Lourdes, een meer op nog geen 15 km van de camping! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen

  Een overdekt en verwarmd zwembad

  In het Yelloh! Village Le Lavedan kunt u dankzij het verwarmde en afhankelijk van het weer afdekbare zwembad van 15 bij 6 meter in elk seizoen en bij elk weertype van zwemplezier genieten. Het zwembad beschikt ook over een bubbelbad en hydromasserende jets zodat uw vakantie volledig in het teken van ontspanning staat. Relax, u bent op vakantie!

  Zwemshorts zijn niet toegestaan.

  Waterpret voor de allerkleinsten

  Ideaal voor uw kinderen! Op de camping zijn 2 waterglijbanen en een verwarmd peuterbad met waterspelletjes speciaal ontworpen voor het plezier van de allerkleinsten. Onder uw toeziend oog ontdekken uw kinderen hoe leuk het is om met water te spelen in een leuke ruimte die uitsluitend voor peuters en kleuters bestemd is!

  Het Lac de Lourdes

  Op 15 km van de camping ligt het Lac de Lourdes, een meer met een drijvend bad dat een waar zwemparadijs vormt en in het hoogseizoen door badmeesters wordt bewaakt. Ideaal voor een frisse duik! Waterfietsen, kanoën, kajakken, suppen en zelfs vissen vanaf de oever... Naast zwemmen zijn hier nog allerlei watersportactiviteiten mogelijk met de hele familie! 

  ×