De diensten van camping Le Lavedan

Vier zorgeloos vakantie op camping Le Lavedan! Om aan al uw behoeften en wensen te voldoen, bieden wij u een groot aantal diensten. Receptie, eetgelegenheid en kruidenierswinkel, wij hebben aan alles gedacht, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Multimediaruimte
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 2km
  Discotheek 10km
  Geldautomaat 3km
  Verhuur van fietsen 3km

  Een klantvriendelijke receptie

  Vergeet de alledaagse hectiek en laat de receptie op al uw vragen antwoord geven! Van toeristische informatie tot verhuur van lakens, koelkast of babykit, aan alles is gedacht om uw vakantie nóg aangenamer te maken. U wenst een wifiverbinding? Deze dienst is gratis in de bar, en voor de rest van het campingterrein kunt u bij de receptie een wifipack kopen.

  Bar en restaurant

  Bij de ingang van de camping vindt u 'Le coin des Copains', een horecagelegenheid met een bar en een restaurant, waar u terecht kunt voor een drankje en een maaltijd. Er is keus uit een groot aantal gerechten (pizzeria/brasserie) en snacks, die u ter plaatse kunt eten, maar meenemen kan ook. Zo eet u altijd op de plek die u het best bevalt! 

  Een kruidenierswinkel voor noodgevallen

  Geen zorgen! Na aankomst op de camping, hoeft u niet meer naar de dichtstbijzijnde supermarkt te rennen! Hier is alles aanwezig om u het leven makkelijk te maken! Zoals een kruidenierswinkel voor noodgevallen, waar u terecht kunt voor streek- en versproducten. Relax, u bent op vakantie! 

  ×