Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Les Ramières

Op de oever van een rivier in het hart van de Drôme Provençale belooft camping Les Ramières u een vakantie op mensenmaat. U ontdekt er een brede waaier aan activiteiten terwijl uw oogappels dolle avonturen beleven in de kinderclubs voor 5- tot 12-jarigen waar ze hutten bouwen of op schattenjacht gaan.

  Onze kinderclubs

  Omdat het plezier van uw kinderen bij ons op de eerste plaats komt, kunnen ze op Yelloh! Village Les Ramières kiezen uit talloze activiteiten en animatieclubs, waar ze het geweldig naar hun zin zullen hebben.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   In het hoogseizoen zullen uw kinderen maar al te graag de activiteiten van Yelloh! Village Les Ramières willen ontdekken!

   • Spellen in de buitenlucht
   • Schatzoeken
   • Knutsel- en sportactiviteiten
   • Minidisco-avonden
   • Schuimdisco 
   • Hutten maken aan de rivier
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   In juli en augustus staat een speciaal animatieteam klaar om uw kinderen te vermaken! Voor elk wat wils in het brede aanbod activiteiten.

   • Ludieke activiteiten en handenarbeid
   • Spellen in de buitenlucht
   • Sporttoernooien
   • Minidisco-avonden
   • Schuimdisco 
   • Hutten maken aan de rivier

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen open

  • Hoogseizoen: 6 dagen per week
  • Laagseizoen: 5 dagen per week

  Onze activiteiten

  Of u nu sportief of relaxed bent, u vindt vast de activiteit die bij u past tijdens uw volgende campingvakantie in het Yelloh! Village Les Ramières! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Strandvolleybal
  Danslessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Collectieve sporten
  Mountainbike / Freeride
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Canyoning / rafting
  Paragliding
  Avonturenpark
  Vissen
  Tochtjes te paard of met de pony
  Via ferrata
  Ruitercentrum
  Klimmuur of -ruimte
  Tennisplein

  Activiteiten voor iedereen

  Olympiades in het zwembad, wandelen langs het water, minidisco op het multisportterrein (volleybal, voetbal, levend tafelvoetbal), petanque, pingpong, touwenparcours voor kinderen met tokkelbaan, behendigheidsparcours … Ontdek al onze activiteiten ter plekke ! Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het speelterrein van de camping: daar vindt u springkasteel, glijbaan en schommels. Hier kunt u onvergetelijke momenten van gezelligheid en plezier beleven!

  Wandeltochten

  Bij de camping vertrekken 3 wandelroutes om samen met vrienden van te genieten. De ‘Rocher des Fées’ is een mooie bergwandeling op de ‘Montagne du Coucou’, de ‘Tour du Devès’ brengt u naar een plek waar u in de lente en op het einde van de herfst een subliem uitzicht hebt, en de ‘Rocher de Bramard’ loopt door uitzonderlijke landschappen. Een leuk idee voor een uitje met de familie? De ‘Balade du Vieux Sahune’: een wandelroute waar groot en klein van houdt. Te voet, met de fiets of te paard, er zijn zoveel manieren om de Provençaalse Drôme te verkennen.

  De rivier de Eygues

  Camping Les Ramières is ideaal gelegen aan de oever van de rivier de Eygues, die zich perfect leent om verkoeling te zoeken op een warme middag! De kids bouwen naar hartenlust dammen met hun maatjes en spelen met hun zwemband, terwijl de grootste waaghalzen van de rotsen in het water springen. Liefhebbers van de vissport kunnen genieten van de kans om een of meerdere forellen te vangen. 

  Uw activiteiten in de buurt

  Kies voor een vakantie in de natuur in het Yelloh! Village Les Ramières! Deltavliegen, paragliden, bergbeklimmen, via ferrata, boomklimparcours… liefhebbers van activiteiten in de openlucht kunnen hun hart ophalen! Echte avonturiers kunnen terecht in Buis-les-Baronnies voor een spectaculaire canyoningtocht!

  Avondanimatie!

  Camping Les Ramières organiseert ontspannen en gezellige avonden. In het laagseizoen kunt u deelnemen aan thema-avonden en dansavonden. Laat u in het hoogseizoen verleiden door onze bingo-avonden, quizzen, het avondzwemmen, de kermis, de dansavonden of onze mosselmaaltijden! (6 avonden per week)

  ×