In de buurt van camping Les Ramières

Midden in de Provençaalse Drôme, vlak bij Nyons, bent u welkom voor een zonnige vakantie op camping Les Ramières. Kom deze bijzondere regio ontdekken! 

Camping Les Ramières

2235, route des Hermasses

26510 Sahune

FRANKRIJK

Ligging

Nyons, 17 km
Luchthaven van Valence, 86 km
Station van Montélimar, 66 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 44° 23' 56'' Lengtegraad: E 5° 15' 0''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

De lokale gastronomie

De Drôme, een streek van landbouw en het goede leven, heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld als een gastronomische streek. Ontdek de lokale specialiteiten: honing, olijven van Nyons, truffels, picodon (kaas van geitenmelk), noga uit Montélimar, terrines, ravioli, pogne (brood van gistdeeg met oranjebloesemwater)… en nog vele andere verrukkelijke gerechten. Fijnproevers gaan genieten van dit culinaire uitstapje!

De sfeervolle stadjes en dorpen van de Provençaalse Drôme

De Provençaalse Drôme zit vol met bijzonder sfeervolle stadjes en dorpen. Hier draait alles om authenticiteit en levenskunst. Ontdek Grignan met de 'Porte du Tricot', het fraaie kasteel of de kapel van Saint-Vincent, het oudste monument van het plaatsje. Maak een stop in Dieulefit, bekend vanwege de lange traditie in pottenbakken. De groene omgeving en het interessante erfgoed zullen u zeker bekoren. Eindig uw tochtje in Suze-la-Rousse. Bezoek het kasteel, de kapel en de prachtige boomrijke tuin. Verken tijdens uw volgende vakantie in het Yelloh! Village Les Ramières de schitterende omgeving en de karaktervolle stadjes en dorpen.

Voor meer informatie: www.dromeprovencale.fr

Een gevarieerd natuurlijk erfgoed

Van de Rhônevallei tot het regionaal natuurpark van de Baronnies Provençales… in deze streek kunt u heel verschillende en zeer gevarieerde landschappen bewonderen. Laagvlaktes, bergengten, mergelgesteente, bossen, olijfboomgaarden, lavendelvelden volgen elkaar op en vormen een schitterend decor. De Provençaalse Drôme kent een uniek natuurlijk erfgoed en is de ideale omgeving voor landelijke wandelingen. Hier vergeet u alle dagelijkse beslommeringen! 

×