Zwembad en waterpark in camping Les Ramières

Geniet in het verwarmde aquapark van camping Les Ramières: een groot zwembad, een waterspeeltuin voor de kleintjes, bubbelbaden, een groot zonneterras en vooral glijbanen! Dat belooft veel onvergetelijke momenten met de hele familie! Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u direct vanaf de camping een natuurbad nemen in de rivier de Eygues.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot de rivier
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Massagestralen
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een zwemparadijs voor de hele familie

  U zult dol zijn op het aquapark van camping Les Ramières. Klein en groot heeft het hier naar zijn zin. Uw kind gaat voor het eerst met het water kennismaken? Super! Neem het mee naar de waterspeeltuin voor de kleintjes! De grotere kinderen kunnen zelfs leren zwemmen in het grote zwembad, is dat geweldig of niet? En voor momenten van fun en vermaak glijdt u één van de 3 glijbanen af! Sensationeel! Hier worden uw mooiste vakantieherinneringen gemaakt!

  Een zwemparadijs om te ontspannen

  Wie vakantie zegt, zegt rust! En waar kunt u beter nieuwe energie opdoen dan in het aquapark van de camping? Begin met een ontspannend bubbelbad in de spa ruimte (Voorbehouden voor gasten vanaf 16 jaar), in water van 32 °C. Sluit uw ogen, denk nergens meer aan en laat u wiegen door het geluid van het water. En nu richting het zonneterras! Ga op een ligstoel liggen en geniet van de warme zon. Heerlijk, toch?

  De rivier de Eygues

  De rivier de Eygues is direct bereikbaar vanaf de camping. Dat vleugje natuur en frisheid waar u van droomde. Geniet van een picknick of een middagje aan deze rivier. Je kinderen kunnen gaan zwemmen, terwijl de meer ervaren vissers kunnen gaan vissen.

  Om ervoor te zorgen dat zwemmen in de rivier een plezier zonder gevolgen blijft, mag je de rivier niet afdammen.

  Video zwemparadijs

  ×