Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Ramières Nyons, Drôme

« Beleef een echte natuurvakantie op deze gezellige camping in het hart van de Provençaalse Drôme »

8.8 10 322 scores Recensies

Aquapark van het Yelloh! Village Les Ramières

Geniet in het verwarmde aquapark van camping Les Ramières: een groot zwembad, een waterspeeltuin voor de kleintjes, bubbelbaden, een groot zonneterras en vooral glijbanen! Dat belooft veel onvergetelijke momenten met de hele familie! Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u direct vanaf de camping een natuurbad nemen in de rivier de Eygues.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot de rivier
Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Massagebanken met Bubbels
Balneotherapiezwembad
Massagestralen
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Een zwemparadijs voor de hele familie

U zult dol zijn op het aquapark van camping Les Ramières. Klein en groot heeft het hier naar zijn zin. Uw kind gaat voor het eerst met het water kennismaken? Super! Neem het mee naar de waterspeeltuin voor de kleintjes! De grotere kinderen kunnen zelfs leren zwemmen in het grote zwembad, is dat geweldig of niet? En voor momenten van fun en vermaak glijdt u één van de 3 glijbanen af! Sensationeel! Hier worden uw mooiste vakantieherinneringen gemaakt!

Video zwemparadijs

Een zwemparadijs om te ontspannen

Wie vakantie zegt, zegt rust! En waar kunt u beter nieuwe energie opdoen dan in het aquapark van de camping? Begin met een ontspannend bubbelbad in de spa ruimte (Voorbehouden voor gasten vanaf 16 jaar), in water van 32 °C. Sluit uw ogen, denk nergens meer aan en laat u wiegen door het geluid van het water. En nu richting het zonneterras! Ga op een ligstoel liggen en geniet van de warme zon. Heerlijk, toch?

De rivier de Eygues

De rivier de Eygues is direct bereikbaar vanaf de camping. Dat vleugje natuur en frisheid waar u van droomde. Geniet van een picknick of een middagje aan deze rivier. Uw kinderen kunnen een dam bouwen terwijl de volwassenen zich aan de visvangst wagen.

×