Kinderen en activiteiten in het Yelloh! Village Perla di Mare

Ontdek de activiteiten die camping Perla di Mare in zijn kinderclubs organiseert. De jongste gasten worden er verwend met een aangepast programma voor elke leeftijd!

 

Ook de oudere kinderen en volwassenen hebben de tijd van hun leven: de aperitief spelletjes, avondvoorstellingen en sportinfrastructuur zorgen ervoor dat ze met zijn allen van de vakantie genieten als nooit tevoren.

  Onze kinderclubs

  In het Yelloh! Village Perla di Mare beleven de kids een onvergetelijke vakantie! De kinderclubs heten hen welkom in speciaal voor hen ingerichte lokalen waar een team van animatoren en animatrices voor hen klaarstaat.

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar
   Het hele seizoen

   De kleinsten kunnen rekenen op een team van animatoren die aangepaste activiteiten voor hun leeftijdsgroep hebben bedacht.

   • Knutselen
   • Sportactiviteiten
   • Strandspelen
   • Wekelijkse show
   • Kookinitiatie
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Ook de adolescenten hebben hun eigen club! Zij vermaken zich met diverse leuke activiteiten die perfect bij hun interesses aansluiten.

   • Sporttoernooien
   • Escape game
   • Wekelijkse show
   • Waterspelen

  Clubs waar uw kinderen helemaal openbloeien

  Het is belangrijk dat uw kroost mooie herinneringen overhoudt aan de vakantie. Op camping Perla di Mare geven we hen daarom een warm onthaal in onze kinderclubs. Van de allerkleinsten tot de tieners: allemaal krijgen ze een uitgebreid animatie- en activiteitenprogramma voorgeschoteld. Samen met leeftijdsgenoten hebben ze hier de tijd van hun leven!

  Openingstijden van de kinderclubs

  Kids & Juniors Club

  De Kids & Juniors Club is geopend van mei tot oktober, van zondag tot vrijdag

  • 10u tot 12u en 15u tot 18u in het hoogseizoen
  • 15-18 uur in het laagseizoen

  Teens Club

  De Teens Club opent in juli en augustus, van zondag tot vrijdag, van 15u tot 18u

  Onze activiteiten

  Tijdens uw campingvakantie op Corsica kunt u rekenen op een uitgebreid activiteitenaanbod. Over een afstand van nauwelijks enkele kilometers vindt u hier zowel bergen als vlakten en de zee.

  U kunt dus zowel hogere sferen opzoeken als plezier maken op het water en genieten van alle mogelijke sportactiviteiten!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Strandvolleybal
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Waterfiets
  Collectieve sporten
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Watersportclub
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 15km
  Canyoning / rafting 40km
  Fitnesslessen 5km
  Duikcursussen 30km
  Lasergame 40km
  Paintball 20km
  Avonturenpark 20km
  Tochtjes te paard of met de pony 1km
  Via ferrata 30km
  Ruitercentrum 1km
  Gewichten- / fitnesszaal 5km

  Activiteiten voor de hele familie

  Het Yelloh! Village Perla di Mare organiseert diverse familieactiviteiten. Zo kunt u met zijn allen deelnemen aan een schattenjacht. We willen wel eens zien of uw familie voldoende teamspirit aan de dag legt om te winnen!

  Toe aan een moment voor u alleen? Ook dan vindt u vast een activiteit die u bevalt, zodat u van een beetje me-time kunt genieten! Sommigen beginnen de dag graag met een fysieke activiteit zoals ochtendgymnastiek, stretching of CrossFit om energie op te doen.

  Anderen houden meer van zen en verkiezen de yogasessies. Echte sportievelingen tot slot kunnen het beste van zichzelf geven tijdens de sporttoernooien die de camping organiseert.

  Neem met de hele familie zeker ook deel aan een color run! Zowel in juli als in augustus vindt er één plaats.

  Maak uw borst maar nat!

  Op een camping met rechtstreekse toegang tot de zee mogen watersportactiviteiten uiteraard niet op het programma ontbreken!

  Op een steenworp afstand  van uw huuraccommodatie kunt u terecht voor de leukste activiteiten op de Middellandse Zee: jetskiën, aquawalking, zeilen, funband … Pret verzekerd met deze verfrissende activiteiten!

  Wie water zegt, zegt echter ook rivieren. Op slechts enkele kilometers van uw Corsicaanse camping ontdekt u het plezier van een canyoning-tocht. Deze avontuurlijke activiteit stelt u in staat om een van de mooiste plekken van de streek te leren kennen: de Aiguilles de Bavella.

  Geniet van de mediterrane buitenlucht

  De Corsicaanse kust heeft een ideaal klimaat om eropuit te trekken en van de natuur te genieten. Profiteer ervan en maak een tocht in de buurt van de camping. Ontdek bijvoorbeeld het bos van Pinia, net naast het Yelloh! Village Perla di Mare: het is een ideale wandellocatie.

  Een andere, niet te versmaden activiteit voor de hele familie: paardrijden. Hijs u met zijn allen in het zadel en ontdek de mooiste landschappen in en om Ghisonaccia. Houdt u van fietsen? Vanaf de camping loopt een fietsroute naar Ghisonaccia!

  Geniet van de zomeravonden

  Van juni tot begin oktober zorgt de camping voor een bruisend avondprogramma. Verschillende shows wisselen elkaar af: karaoke, dansavonden, bingo, cabaret, goochelshows, spelletjes en zelfs traditionele Corsicaanse liederen.

  In juli en augustus staat een artiestengezelschap op de bühne dat uw avonden opluistert met zang- en dansshows. 

  Zin in een onvervalste fiesta? Mis dan niets van de thema-avonden – mosselavond, paella-avond of Corsicaanse avond – waarop al onze vakantiegasten steevast uit de bol gaan. Hier geniet u van het soort gezelligheid dat u alleen op campingvakantie vindt!

  ×