Zwemparadijs op camping Perla di Mare

In het Yelloh! Village Perla di Mare maakt waterpret volwaardig deel uit van uw vakantie-ervaring. Ontdek het grote aquapark waar alles kan: rust en verkoeling zoeken, plezier maken, pootjebaden of heerlijk zonnebaden op de ligstoelen.

 

Bovendien is afwisseling geen probleem, want vanaf de camping kunt u rechtstreeks naar het strand en de Middellandse Zee. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad

  Op enkele kilometers van de rivieren

  Houdt u van zoetwater? Dan is een campingvakantie in Corsica helemaal uw ding! Op slechts enkele kilometers van het Yelloh! Village Perla di Mare lopen twee rivieren: de Travo en de Fiumorbo.

  Trek eropuit om de vele watervallen en natuurlijke zwempoelen te ontdekken, zoals de Cascade de Bughja. Een leuke manier om de bergen van de Haute-Corse te verkennen, terwijl u ook van de waterpret geniet!

  Eén aquapark, vele manieren om ervan te genieten

  Ontdek het grote zwemparadijs op een boogscheut van het restaurant, het strand en de receptie. In het verwarmde zwembad van maar liefst 300 m² kunt u zowel zwemmen als relaxen.

  Het kroost vermaakt zich intussen opperbest in het peuterbad met speeltuigen, een waterval en waterstralen. Rondom de zwembaden zijn er zonneterrassen aangelegd met zonnebedden waar de liefhebbers van dolce far niente van de Corsicaanse zon genieten.

  Rechtstreekse toegang tot het strand

  Corsica staat bekend om zijn prachtige fijnzandstranden en kristalheldere zeewater. En u boft maar, want het Yelloh! Village Perla di Mare heeft een rechtstreekse toegang tot het strand van Vignale.

  ’s Ochtends, ’s middags of na een excursie geniet u van een heerlijke duik in de turkooisblauwe zee en vlijt u uw handdoek neer op het fijne zand van het strand.

  ×